Home TOP NEWS H προσοχή στον επαναληπτικό – Δεν προκριθήκαμε ακόμα

H προσοχή στον επαναληπτικό – Δεν προκριθήκαμε ακόμα


Έστειλε το μήνυμα του χθες ο Γιάννης Αναστασίου μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση. «Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά. Πάμε με σοβαρότητα την Τετάρτη». Σωστός ο κόουτς. Έχουν γραφτεί απίστευτα σενάρια στο παρελθόν, μεγάλα φαβορί έχουν πέσει θύματα εκπλήξεων, οπότε στο ποδόσφαιρο θα πρέπει πάντοτε να είσαι υποψιασμένος και έτοιμος χωρίς να υποτιμάς κανένα παιχνίδι.

Αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον Άρη μας δίνει μεγάλο προβάδισμα; Σίγουρα. Το 3-0 είναι σουπερ σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όμως…

Απέναντι μας θα σταθεί μία εκρηκτική ομάδα, επιθετική στο έπακρον, γεμάτη ποιότητα και πάμπολλες επιλογές, ομάδα που αν βρει αδυναμίες σου μπορεί να σε διαλύσει. Από την άλλη βέβαια βγάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ μία τρομερή αξιοπιστία το τελευταίο διάστημα και τα αποτελέσματα της κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Οπότε στον μεθαυριανό αγώνα θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο. Κύριο συστατικό ωστόσο για να φτάσουμε στο ζητούμενο είναι η διαχείρηση που θα γίνει στο παιχνίδι για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μπορέσει ο Άρης να ανακτήσει ελπίδες κατά τη διάρκεια του.

Η προετοιμασία αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο. Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Κούσουλου ο οποίος θα είναι ξανά βασικός. Αναμένουμε κάποιες αλλαγές αύριο σε όλες τις γραμμές. Εννοείται ότι ο Μπέζους θα είναι εκτός. Ο προπονητής μας θα βγάλει το πλάνο του ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε πριν μερικά βράδια στη Λεμεσό και να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό κυπέλλου.