Home TOP NEWS Η προσπάθεια θα συνεχιστεί – Αρχίζει η προετοιμασία ενόψει Άρη

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί – Αρχίζει η προετοιμασία ενόψει Άρη


Πορετοιμάζεται η ομάδα για άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσουμε τον Άρη στο ΓΣΠ, γνωρίζοντας ότι με νίκη τον υποσκελίζουμε στη βαθμολογία. Η μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο εννοείται ότι θα συνεχιστεί από την πλευρά μας, αναμένοντας ωστόσο και τους αγώνες κυπέλλου.

Η ευκαιρία στον αγώνα με την Πάφο χάθηκε, όχι όμως και οι πιθανότητες μας για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας, η βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής στη β’ φάση του πρωταθλήματος είναι σχετικά καλή και πρέπει να συνεχίσουμε.

Μέχρι αύριο θα γνωρίζουμε πως έχει η κατάσταση με τον Μάθιους, ο οποίος σήμερα κρίνεται αμφίβολος για τον αγώνα ενώ και ο Σιπριάνο αντίμετώπισε ένα θέμα πριν τον αγώνα με την Πάφο. Αναμένεται να είναι πολύ πιο έτοιμος ο Σεμέδο και θα κτυπήσει την πόρτα της εντεκάδας κόντρα στον Άρη. Θυμίζουμε ότι εκτός είναι ο τραυματίας Λανγκ.

Καλείται ο Αναστασίου να αποφασίσει για τον Κούσουλο οποίος δέχθηκε κάρτα την Κυριακή και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό. Θα μείνει εκτός είτε με τον Άρη, είτε με την Ανόρθωση.