Home TOP NEWS Ημίχρονο: Σκοράραμε, παίζουμε με αριθμητικό πλεονέκτημα και έχουμε ευκαιρία για σοβαρό προβάδισμα

Ημίχρονο: Σκοράραμε, παίζουμε με αριθμητικό πλεονέκτημα και έχουμε ευκαιρία για σοβαρό προβάδισμα


Μπήκε για να μας πιέσει ο Άρης ήταν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ η ομάδα που έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Χάμπο σε αντεπίθεση. Ήρθε νωρίς και η πρώτη τελική για τον Άρη ο οποίος έβαλε κι αυτός ταχύτητα στο παιχνίδι του. Η μπάλα στο ξεκίνημα είχε μεταφερθεί στο δικό μας γήπεδο και έπρεπε να αμυνθούμε. Κράτησε κάπως περισσότερο τη μπάλα ο αντίπαλος στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά. Υπήρξαν πάντως 2-3 περιπτώσεις που βγάλαμε αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις.

Όσο περνούσε ο χρόνος πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο και φέρναμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και στο 29ο λεπτό βρήκαμε γκολ ξανά από κόρνερ με κεφαλιά του Μπέζους.

Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, πιο επικίνδυνοι και ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η αποβολή του Καζού για να αποκτήσουμε και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Α Ημίχρονο

Εκδήλωσε γρήγορη αντεπίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σίμιτς να φέυγει μπροστά, έδωσε αριστερά στον Σεμέδο αυτός κάθετα στον Σίμιτς που πάτησε στον Χάμπο ο οποίος μπροστά στην περιοχή έκανε πλασέ άστοχο. Στο 3ο λεπτό.

Στο 8ο λεπτό ο Γκομίς πήρε μπάλα μακριά από την περιοχή μας, ανέβηκε λίγο και έκανε σουτ το οποίο έφυγε ψηλά.

Ένα σουτ του Μοντνορ στο 19ο λεπτό έφυγε χαμηλά δίπλα από την εστία του Ουζόχο.

Στο 20ο λεπτό ο Σεμέδο πήρε μπαλιά μροστά από τον Μπέζους, απέφυγε τον αντίπαλο του, μπήκε πλάγια στη περιοχή και σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μπέζους απευθείας με τον Σάντρο να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό βγήκαμε μπροστά με τον Χαράλαμπο να δίνει στον Σεμέδο αριστερά, ο Σιπριάνο έφυγε στην πλάτη του και πήρε πάσα, έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κακουλλής έκανε κεφαλιά αδύναμη στον Ζάντρο.

Στο 29ο λεπτό ο Σιπριάνο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι έπιασε κεφαλιά ο Κακουλλής, η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας εκεί που περίμενε ο Μπέζους ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε ένα εύκολο γκολ. 

Μία κεφαλιά του Γκομίς ύστερα από στημένο στο 31ο λεπτό πέρασε άουτ.

Στο 39ο λεπτό ο Γκομίς πήρε μπάλα πλάγια στην περιοχή μας, ελευθερώθηκε και έκανε σουτ για να κάνει παρέμβαση ο Κούσουλος με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Στο 41ο λεπτό ο Καζού κλώστησε εκτός φάσης τον Κακουλλή, χρειάστηκε το VAR ο Ιταλός για να του δείξει κόκκινη.