Home TOP NEWS Να κρατήσει το αήττητο στα εκτός στην β’ φάση!

Να κρατήσει το αήττητο στα εκτός στην β’ φάση!

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το 4ο εκτός έδρας παιχνίδι της στα φετινά πλέι – οφ, το οποία θα γίνει αύριο (21/04) κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος.


Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, μέχρι στιγμής στην β’ φάση σε εκτός παιχνίδια παραμένει αήττητο, καθώς έκανε το τρία στα τρία. Νίκησε τον Άρη στο στάδιο “Αλφαμέγα”, τον Αποέλ στο οποίο ήταν τυπικά φιλοξενούμενο και η τελευταία νίκη καταγράφηκε κόντρα στην Ανόρθωση.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς με το πιο πάνω, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να “χτίσει” μια πολύ καλή δυναμική στην φάση των πλέι – οφ στα εκτός έδρας παιχνίδια και αύριο κόντρα στην ΑΕΚ θα επιδιώξει να κρατήσει το αήττητο μακριά από την έδρα της, σε ένα σημαντικό παιχνίδι που θα καθορίσει την πορεία μας για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία είναι τεράστιο για το παιχνίδι αύριο. Το πρώτο είναι να πετύχουν το τέσσερα στα τέσσερα μακριά από το ΓΣΠ, το δέυτερο θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην ΑΕΚ την φετινή σεζόν και τρίτο θέλουν νίκη στο “ΑΕΚ Αρένα” μετά από τρία χρονιά.

Στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος απόμενουν άλλες τρεις αναμετρήσεις οι δύο εξ’ αυτών εκτός έδρας, αρχής γενομένης αύριο με την ΑΕΚ η ομάδα καλείται να δώσει όλα  σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται τελικός για να μπορέσει να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει να ελπίζει.