Home TOP NEWS Περί επιλογών η ανάγνωση…

Περί επιλογών η ανάγνωση…


Δυστυχώς το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν επιλογές, δεν έχει να κάνει μόνο με τους τραυματισμούς που προέκυψαν ή τις τιμωρίες. Το γεγονός ότι ο προπονητής έπρεπε μέσα σε αυτό το διάστημα να διαχειριστεί ένα ρόστερ ελλειπές, αφορά και σε κάποιες επιλογές που έγιναν μήνες προηγουμένως.

Χθες βράδυ τι ίσχυσε; Δεν υπήρξε επιπλέον παίκτης στο κέντρο και ο οποίος να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια έναν εκ των Κούσουλο, Χάμπο και Μπασιρού. Στα εξτρέμ οι τρεις επιλογές δεν άφηναν κανένα περιθώριο για την οποιαδήποτε απώλεια.

Στο δεξί άκρο της άμυνας δεν υπήρχε παίκτης που να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Μάθιους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα χθες, από τη στιγμή που Λανγκ και Κουλιμπαλί ήταν έξω και ο Μίλετιτς μεταφέρθηκε στο κέντρο της άμυνας.

Παίκτης πίσω από τον Μπέζους, ως καθαρόαιμο 10άρι για να τον αντικαταστήσει δεν υπάρχει στο ρόστερ.

Και το δυστύχημα είναι πως υπάρχουν ακριβοί παίκτες στην ομάδα που δεν προσφεραν απολύτως τίποτα μέσα στη σεζόν.

Μακάρι να κλείσει η σεζόν με επιτυχία. Θα πρέπει ωστόσο οι υπέυθυνοι να αξιολογήσουν σωστά την κατάσταση και να ετοιμαστούν για έναν καλοκαιρινό προγραμματισμό, μέσω του οποίου θα καταρτιστεί ένα ρόστερ άρτιο ποσοτικά και ποιοτικά ώστε να μπορέσουμε να μπούμε με απαιτήσεις στη νέα σεζόν.