Home TOP NEWS Post Game: Mε ατσάλινη νοοτροπία, 4 παιχνίδια πριν το τέλος είμαστε μέσα...

Post Game: Mε ατσάλινη νοοτροπία, 4 παιχνίδια πριν το τέλος είμαστε μέσα σε όλα!


Η επόμενη μέρα της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό, βρίσκει όλους στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαρούμενους και απόλυτα ικανοποιημένους για αυτή την επιτυχία. Η ομάδα μας θα δώσει το παρόν της και φέτος, είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο σπουδαίο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα διεκδικήσει τον τίτλο, θέλοντας να φτάσει για 17η φορά στην κατάκτηση του.

Είναι αλήθεια ότι το εισιτήριο για τον τελικό κόπηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ από τον πρώτο αγώνα. Αυτό φάνηκε χθες. Η προσέγγιση του παιχνιδιού από προπονητή και παίκτες ήταν τέτοια που δεν έδωσε περιθώρια στον αντίπαλο μας να ελπίζει στην ανατροπή, ενώ και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αγχώθηκε καθόλου στον χθεσινό επαναληπτικό.

Αμυνθήκαμε εξαιρετικά στα χρονικά σημεία που έπρεπε να το πράξουμε, στείλαμε και το μήνυμα στον Άρη πως αν ανοικτεί υπερβολικά μπορούμε να του κάνουμε τη ζημιά, έτσι ύστερα από ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Αν θα έπρεπε να επιλέξουμε κορυφαίους στο παιχνίδι και χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε κάποιον, από τη στιγμή που όλοι επιτέλεσαν το ρόλο τους άψογα χθες, θα λέγαμε ότι οι κεντρικοί αμυντικοί, Νικόλας και Κουλιμπαλί, ο Μίλετις ο οποίος έπαιξε δεξιά αλλά και στο κέντρο της άμυνας, ως επίσης και ο Σιπριάνο που κάλυψε τα άκρα της άμυνας αριστερά έκανε πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι.

Πάτησε ξανά καλά στο γήπεδο ο Μπασιρού ο οποίος στάθηκε κι αυτός πολύ καλά δίπλα στον, σε άλλον έναν αγώνα, σταθερότατο Κούσουλο. Ο Χάμπος στον κάπως διαφορετικό ρόλο που ανέλαβε χθες, τα πήγε ξανά πάρα πολύ καλά.

Σεμέδο και Αλιούμ μαζί με τον Ανδρόνικο δημιούργησαν κάποια προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, συνέβαλαν κι αυτοί στην ανασταλτική λειτουργία του συνόλου και σαφώς είχαν συνεισφορά.

Ο Αναστασίου κτύπησε τον αγώνα στο τέλος ρίχνοντας τους Μπάκιτς και Στεπίνσκι μαζί στην επίθεση, έδωσε χρόνο στον Μάθιους που αντικατέστησε τον Νικόλα, μπήκε κι ο Χαμάς για να πάρει τα λεπτά συμμετοχής του.

Έβγαλε σε άλλον έναν αγώνα πάρα πολύ καλή νοοτροπία η ομάδα, έφτασε δικαίως στην πρόκριση και βλέπει μπροστά. Έχουμε άλλους 4 αγώνες για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και είμαστε μέσα σε όλα!

 

Χρειάστηκε να κ