Home TOP NEWS Πρωτάθλημα ΜΟΝΟ! και μέχρι το τέλος του

Πρωτάθλημα ΜΟΝΟ! και μέχρι το τέλος του


Τα σενάρια είναι μπροστά μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εξαρτάται από τα δικά της πόδια, σε ότι αφορά στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος, είναι ωστόσο υποχρεωμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της μέχρι το τέλος και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες να τις κυνηγήσει.

Με βάση το πρόγραμμα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η προοπτική τίτλου σίγουρα υπάρχει. Προϋπόθεση είναι να κατακτήσουμε 4 βαθμούς περισσότερους τόσο από ΑΕΚ,όσο και από Αποέλ.

Ο τελικός κυπέλλου αργεί. Πλέον η προσοχή είναι αποκλειστικά επικεντρωμένη στους αγώνες πρωταθλήματος που έχουν απομείνει και οι οποίοι όλοι προηγούνται της αναμέτρησης με την Πάφο την 18η Μαϊου.

Έχουμε λοιπόν μπροστά μας το εκτός με την ΑΕΚ, το εντός με το Αποέλ και το εκτός με την Πάφο. Τα δύο πρώτα είναι διαδοχικά. Με ΑΕΚ θα παίξουμε την ερχόμενη Κυριακή και στις 28 του μηνός, επίσης Κυριακή θα πάμε στο «αιώνιο». Θα ακολουθήσει διακοπή λόγω του Πάσχα και στις 11 του Μάη θα γίνει η τελευταία αγωνιστική.

Ζητούμενο είναι να βγει αλώβητη η ομάδα από το πιεστικό πρόγραμμα των τελευταίων  δύο εβδομάδων. Έμεινε το τελευταίο από τα πέντε μέσα σε αυτό το διάστημα και αν η ομάδα το κερδίσει τότε πάει φούλ για πρωτάθλημα. Θα έχει μέρες ξεκούρασης και θα μπορεί πιο έυκολα ο Αναστασίου να κάνει τη διαχείρηση του.

Για την ώρα στην ακίδα είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το πανηγύρι της πρόκρισης τελείωσε και βλέπουμε μπροστά για το αμέσως επόμενο παιχνίδι.