Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ανόρθωση

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό(14/04 | 19:30) παιχνίδι της κόντρα στην Ανόρθωση, το οποίο θα γίνει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ενημέρωσε το γραφείο τύπου το Γραφείο Τύπου το βράδυ του Σαββάτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει σήμερα στη Λάρνακα για το παιχνίδι με την “Κυρίας”, έχοντας συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Φαμπιάνο, Κασάμα και Λανγκ, όπως και ο τιμωρημένος Κούσουλος.

Ο Γιάννης Αναστασίου στα δύο τελευταία παιχνίδι με τον Άρη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χρησιμοποιήσε τους ίδιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο σήμερα αναμένουμε ότι θα δούμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα στο βασικό σχήμα, με παίκτες που έμειναν εκτός να επανέρχονται στο βασικό σχήμα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ελλαδίτης κόουτς αυτή έχει ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ουζόχο.

Απ εκεί και πέρα στην άμυνα το κεντρικό δίδυμο θα είναι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κουλιμπαλί και Παναγιώτου και στα άκρα αναμένεται να δούμε τους Χαμάς και Μάθιους.

Στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θα δούμε τον Χαραλάμπους και δίπλα τον Μπασιρού που θα ανατικαταστήσει τον τιμωρημένο Κούσουλο, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ρομάν Μπεζούς.

Στο επιθετικό τρίτο αναμένουμε να δούμε τους Σεμέδο και Σίμιτς στα δύο “φτερά” και τον Στεπίνσκι να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάθιους, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Μπεζούς, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι.

Η αποστολή: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Μπεζούς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κακουλλής, Μίλετιτς, Αλιούμ και Σιπριάνο.