Home TOP NEWS Σου βάζω δύσκολα…

Σου βάζω δύσκολα…


Σε πρώτη φάση η απόφαση που θα πρέπει να παρθεί, σε ότι αφορά στον Νεμάνια Μίλετιτς, είναι αν θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας στον μεγάλο τελικό. Ο Σέρβος τα πήγε περίφημα το τελευταίο διάστημα, αγωνιζόμενος σε αυτή τη θέση και μάλλον οι πιθανότητες με τον Μάθιους, ενόψει του αγώνα της 18ης Μαϊου, είναι μοιρασμένες, ενδεχομένως να έχει και ελαφρύ προβάδισμα ο Νεμάνια.

Δεν είναι μόνο αυτό. Το συμβόλαιο του Μίλετιτς ολοκληρώνεται τώρα. Λίγο καιρό προηγουμένως δεν θα υπήρχε καν συζήτηση στο κατά πόσο θα μείνει ή όχι. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φαίνεται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλίο, έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, του χρόνου.

Δεν θα είναι τόσο απλή η απόφαση, όποια και να είναι ωστόσο θα γίνει σεβαστή. Άλλωστε είπε ο Αναστασίου μετά το ντέρμπι στη διάσκεψη τύπου, ότι τις αποφάσεις δεν τις λαμβάνει κάποιος κρίνοντας από ένα παιχνίδι. Θα δούμε πάντως. Είναι περίπτωση που εικάζουμε ότι θα βάλει σε σκέψεις την ομάδα προγραμματισμού.