Home TOP NEWS Του πήρε τον αέρα αλλά…

Του πήρε τον αέρα αλλά…

Παιχνίδι με τον Άρη έφυγε από το πρόγραμμα της ομάδας μας, παιχνίδι με τον Άρη έρχεται αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου.


Όπως ήταν λογικό η καλή εμφάνιση, αλλά και κυρίως το αποτέλεσμα (3-0) απέναντι στην “ελαφρά ταξιαρχεία” ενθουσίασε τόσο τον κόσμο, όσο και τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει μάλιστα και των διπλών αναμετρήσεων στο κύπελλο.

Φυσικά όμως το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου δεν πρέπει να παρασύρει κανένα στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έδειξε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, στο κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη ότι έχει ποιοτικές μονάδες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις υποτιμήσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα παιχνίδια των πλέι – οφ ξεκάθαρα πήρε τον “αέρα” του Άρη, πέτυχε δύο νίκες με απολογισμό 5 τέρματα υπέρ και 1 κατά, ωστόσο την ερχόμενη Τετάρτη (10/4) θα χρειαστεί όλοι ποδοσφαιριστές να κάνουν μια ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή του Σαββάτου για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να φέρει την πρόκριση στο παιχνίδι του ΓΣΠ.