Home HOOLIFAN Hoolifan: “Εμείς την προσπάθεια θα την κάνουμε”

Hoolifan: “Εμείς την προσπάθεια θα την κάνουμε”

 


Δώστε μου το Ακελ 20 χρόνια να κάμω του κόσμου τις ματσαράγκες τζαι μετά να πω του κόσμου κοιτάξτε εν υπάρχει εναλλακτική επιλογή από το καπιταλισμό…

Ένα σωματείο με 300 χιλιάδες οπαδούς αν δεν μπορεί να ζήσει τότε κανένα σωματείο μες τη Κύπρο δεν μπορεί. Δεν φταίει ο θεσμός του σωματείου φταίει η ξεροτζεφαλιά σας και η κακοδιαχείριση σας.

Μπορούμε να την σώσουμε μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για να είναι υγιής μπορούμε να την κάνουμε ξανά πρωταγωνιστρια. Αλλά εκτός από τα λεφτά της Ομόνοιας εκτός από τα λεφτά του κόσμου το χειρότερο είναι ότι εξαντλήσετε και την υπομονή του..

Δώστε του λοιπόν άμεσα την λύση που ζητάει με γαρνιτούρα σε στυλ απειλής κλεισίματος και συνοδευτικό δεν αλλάζει η ιδεολογία μας πάντα θα ξέρουμε από που ερχόμαστε.. . Την επόμενη φορά όμως που θα προσπαθήσετε να πείσετε τον κόσμο για ένα καλύτερο σύστημα ένα καλύτερο αύριο ρωτήστε τον εαυτό σας στο καθρέφτη αν πραγματικά πιστεύετε ότι είναι εφικτό. Αν δεν είναι εφικτό μια ποδοσφαιρική ομάδα το λαοφιλέστερο σωματείο να ζήσει και να λειτουργεί σωστά….. τι πιθανότητες δίνετε σε ένα σύστημα που πρέπει να αλλάξει το κατεστημένο σε παγκόσμια κλίμακα και μάλιστα όχι σε λίγες μέρες αλλά με υπομονή και επιμονή δεκαετιών…

Εμείς την προσπάθεια θα την κάνουμε. Τον χλευασμό και τις βρισιές που θα έπρεπε να τρώτε εσείς στην μούρη για τα κατορθώματα σας…. τώρα τα τρώμε εμείς από το κόσμο που εσείς αγανακτήσατε. Δεν πειράζει. Είναι μια μάχη που πρεπε να δοθεί ανεξαρτήτως κόστους….

Οπως και το ένδοξο 48 έτσι και το 18 χρειάζεται τους τρελούς του.

Ανυπακοή και αγώνα. Ως το θάνατο