Home ΚΥΠΡΟΣ Νέα μαρτυρία διαιτητή φαίνεται να “καίει” πολλούς

Νέα μαρτυρία διαιτητή φαίνεται να “καίει” πολλούς

ball


Νέα μαρτυρία την οποία εξασφάλισε η αστυνομία “καίει” πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε ο διαιτητής Μάριος Παναγή σε στημένους αγώνες. Στημένα παιχνίδια ακόμη και στα πρωταθλήματα παίδων, αποκαλύπτουν οι ενισχυτικές μαρτυρίες.

Έντονη μουρμούρα και προβληματισμό προκαλεί η καθυστέρηση στη διερεύνηση των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή την ώρα που η αργία των Χριστουγέννων έρχεται να προσθέσει επιπρόσθετη καθυστέρηση τουλάχιστον 48 ωρών.
Σύμφωνα με πάγιες οδηγίες του αρχηγού αστυνομίας το τμήμα Ε’ του αρχηγείου αστυνομίας και συγκεκριμένα το τμήμα ανιχνεύσεων εγκλημάτων, δεν εργάζεται τις αργίες λόγω υπερωριών. Αυτό μεταφράζεται σε χάσιμο πολύτιμου χρόνου και ενδεχομένως και σημαντικών στοιχείων που θα βοηθούσαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Παρόλα αυτά οι ανακριτές της υποθέσεις προτού αναχωρήσουν για το εορταστικό διήμερο, εξασφάλισαν ακόμη μια ενισχυτική μαρτυρία των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή.
Πρόκειται για την 4 ενισχυτική μαρτυρία η οποία προέρχεται επίσης από διαιτητή και φαίνεται να καίει πολλούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων η μαρτυρία αναφέρετε σε αγώνα στο πρωτάθλημα παίδων U21 μεταξύ της Πάφου και της Ανόρθωσης ως προς την τελική κατάταξη στη βαθμολογία κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2010-2011.Το περιεχόμενο της νέας κατάθεσης αξιολογηθεί μαζί με το υπόλοιπο μαρτυρικό υλικό και ανάλογα θ’ αποφασιστεί κατά πόσο οι ανακριτές θα εξασφαλίσουν νέα εντάλματα έρευνας ακόμη και σε οικίες υπόπτων ή και εντάλματα συλλήψεων.
Την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ εισηγείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός δια του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, Νίκου Τορναρίτη.
Στο μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ ο Παναγιώτης Παναγιώτου, έφορος του Άρη Λεμεσού.
Ανακρινόμενος ο ύποπτος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση απειλητικού τηλεφωνήματος προς τον πρώην πρόεδρο του Άρη Κυριάκο Χατζήκυριακο, μετά την θεληματική του κατάθεση στους ανακριτές.

Πηγή: Sigmalive.com