Home ΚΥΠΡΟΣ Τι έγινε στις συνελεύσεις

Τι έγινε στις συνελεύσεις

sofokleouss


Ως γνωστόν χθες έγιναν δυο συνελεύσεις. Μια των μεγάλων σωματείων και μια των μικρών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκπροσωπήθηκε από το Δώρο Σεραφείμ, η αλήθεια είναι όμως πως δεν βγήκε είδηση από κάποια. Πιο κάτω δελτία όσα αναφέρθηκαν στον τύπο:

Μεγάλα σωματεία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των 7 σωματείων στο ξενοδοχείο Αμαθούς στην Λεμεσό η οποία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους. Σε αυτή παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΑΕΛ οι Ανδρέας Σοφοκλέους και Ανδρέας Γιάπας, οι πρόεδροι της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας Δώρος Σεραφείμ και Ανδρέας Παρασκευάς, εκ μέρους της ΑΕΚ ο Εύμαιος Ευθυμιάδης, από τον Απόλλωνα ο αντιπρόεδρος Φάνος Κιννής και ο Διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Παπαγιάννης, εκ μέρους της Ανόρθωσης ο πρόεδρος Χαράλαμπος Μανώλη και από το ΑΠΟΕΛ ο νομικός Χριστόδουλος Παπαχριστοφόρου και ο Γενικός Διευθυντής Ευθύμιος Αγαθοκλέους.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους τόνισε ότι είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές έτσι ώστε να αποκτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία το πρωτάθλημα. Εκφράστηκαν θετικές απόψεις για τη δημιουργία Λίγκας όμως όπως λέχθηκε θα γίνει συζήτηση και με τα υπόλοιπα σωματεία ενώ θα εκδοθεί κοινή ανακοίνωση των 7 σωματείων το Σάββατο. Για τη δημιουργία Λίγκας λέχθηκε ότι θα πρέπει να γίνει σωστή μελέτη και επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό που κατέχουν το αντικείμενο.

Μικρά Σωματεία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση σωματείων που πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα με πρωτοβουλία του προέδρου του Ερμή Λούκα Φανιέρου. Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν συνολικά 15 σωματεία. Από την α΄ κατηγορία ο Ερμής, η Νέα Σαλαμίνα, ο Εθνικός, η Αγία Νάπα, ο Οθέλλος και η Δόξα. Από την β΄ κατηγορία: Ολυμπιακός, Ομόνοια Αραδίππου, Άρης, Αναγέννηση, Πάφος FC, Καρμιώτισσα, Ένωση, ΑΕΖ Ζακακίου. Από τη γ΄ κατηγορία ο Εθνικός Άσσιάς.