Home ΚΥΠΡΟΣ Δύσκολες αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους

Δύσκολες αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους

Futsal-ENP (15)


Η 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Φούτσαλ στον πρώτο όμιλο διεξάγεται αυτή την εβδομάδα, με τους δύο πρωτοπόρους να έχουν δύσκολα παιχνίδια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή Ανόρθωση, ενώ την ίδια ημέρα το Αποέλ υποδέχεται στην έδρα του την πάντα υπολογίσιμη ΕΝΠ. Δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις, με τους αιώνιους να θέλουν μόνο νίκη, ενώ ασφαλώς ελπίζει η κάθε ομάδα για απώλειες του βασικού αντιπάλου τους στο κυνήγι τίτλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να διατηρήσει την υπόθεση κατάκτησης του πρωταθλήματος στα πόδια της θέλει σίγουρα τους τρεις βαθμούς. Η αντίπαλος της και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν αστειεύεται, ενώ σίγουρα δεν θα της χαριστεί για αυτό με κάθε σοβαρότητα πρέπει να δει το παιγνίδι για να πετύχει το στόχο της η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο άλλο παιχνίδι, η ΕΝΠ προέρχεται από βαριά ήττα και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στο Αποέλ. Οι Παραλιμνίτες έδειξαν και με τους πράσινους ότι παλεύουν κάθε παιχνίδι και αυτό αναμένουμε να δούμε.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ:

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 20:30 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Αποέλ Λευκωσίας 20:30 ΕΝΠ ΜΕΛΙΣΣΑ F.C ΑΓ. ΝΑΠΑΣ

Η βαθμολογία:

#Όνομα ΟμάδαςΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίαΉττεςΤέρματα ΥπέρΤέρματα ΚατάΒαθμοί

1Αποελ Λευκωσίας1815121294746
2ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ181431794145
3ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ181134935336
4ΕΝΠ ΜΕΛΙΣΣΑ F.C ΑΓ. ΝΑΠΑΣ