Home ΚΥΠΡΟΣ Τα παράπονα του Οθέλλου και οι πιέσεις που δέχθηκαν…

Τα παράπονα του Οθέλλου και οι πιέσεις που δέχθηκαν…

othellos


Έντονα παράπονα από τον αντιπρόεδρο του Οθέλλου, Τάσο Κουφοπαύλου, για τις ομάδες του Β’ ομίλου που επιλεκτικά δεν αγωνίζονται με τους καλύτερους τους ποδοσφαιριστές κόντρα σε κάποιες ομάδες. Ο κ. Κουφοπαύλου μίλησε στο ραδιόφωνο Άστρα και αναφέρθηκε σε “φιλικά” παιχνίδια μεταξύ ομάδων στο δεύτερο γκρουπ του Πρωταθλήματος όπου θα κριθεί η τελευταία ομάδα που θα πέσει κατηγορία.

Κάποιοι πρόεδροι πρέπει να φύγουν τόνισε, έτσι ώστε να καθαρίσει το ποδόσφαιρο μας. Περισσότερο απογοητευμένοι είναι στην ομάδα της Αθηένου, που βλέπουν τέτοιους περίεργους αγώνες, όμως όπως είπε θα παλέψουν μέχρι τέλους για αν διεκδικήσουν τις μαθηματικές πιθανότητες τους να σωθούν.

Έντονα παράπονα προς τον Εθνικό Άχνας που χρησιμοποιεί βασικούς ποδοσφαιριστές τη μια εβδομάδα και την επόμενη λέει ότι είναι τραυματίες. Επίσης, παράπονα για την ΑΕΛ, που χθες επέλεξε να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια 17χρονο παίκτη, με το τελικό σκορ 0-4 υπέρ της Δόξας να τα λέει όλα. Αναφέρθηκε επίσης και για παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, λέγοντας “βρήκαμε πιέσεις από ομάδα που πήγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεχτήκαμε πίεση γιατί αγωνιστήκαμε καθαρά”. Κλείνοντας είπε ότι δεν μπορούν να τα αποδείξουν όλα αυτά, για αυτό και θα συνεχίσουν να γίνονται, κάτι που είναι κρίμα…

Ακούστε τις δηλώσεις: