Home ΚΥΠΡΟΣ Για ακόμη δύο χρόνια στον Απόλλωνα ο Βάλε

Για ακόμη δύο χρόνια στον Απόλλωνα ο Βάλε

brunovale


Στον Απόλλωνα παραμένει τουλάχιστον για ακόμη δύο χρόνια ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Μπρούνο Βάλε. Η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη Περηφάνια την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Μπρούνο Βάλε μέχρι τον Μάιο του 2017, επιβραβεύοντας τον ποδοσφαιριστή για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του την περασμένη αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Στο GLOBALL Football Park & Sporthotel η προετοιμασία του Απόλλωνα. Η επίσημη ενημέρωση:

Στην Ουγγαρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Το προπονητικό κέντρο του GLOBALL Football Park & Sporthotel **** θα φιλοξενήσει την ποδοσφαιρική μας ομάδα από τις 18 μέχρι και τις 28 Ιουνίου. Πρόκειται για το κορυφαίο προπονητικό κέντρο της χωράς και την βάση της Εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας.

Το GLOBALL Football Park & Sporthotel**** βρίσκεται οδικώς 30’ από την Ουγγρική πρωτεύουσα (Βουδαπέστη). Κατά την παραμονή της στο GLOBALL Football Park & Sporthotel**** η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια.