Home ΚΥΠΡΟΣ Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής

ag4-omonoia-anorthosi-f-Runje (14)


Με την αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας Κατωκοπιάς με το Αποέλ ολοκληρώθηκε η δράση της 4ης αγωνιστικής.

Το Αποέλ επικράτησε στο Μακάρειο Στάδιο με 1-0 και πανηγύρισε την τρίτη του φετινή νίκη και ταυτόχρονα πάτησε κορυφή με δέκα βαθμούς.

Τον ίδιο απολογισμό έχουν η ΑΕΚ που νίκησε εκτός έδρας τον Άρη με 1-0 και η Ανόρθωση που έπαιζε επίσης εκτός έδρας και έφερε ισοπαλία 0-0 με την Ομόνοια.

Για την ΑΕΚ ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες, πρώτες φετινές απώλειες για την Ανόρθωση που για πρώτη φορά δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Αήττητη παραμένει στο «Τάσος Μάρκου» η Ένωση Νέων Παραλιμνίου που σε τρείς αγώνες μάζεψε επτά βαθμούς, αήττητος στο Δασάκι και ο Εθνικός Άχνας που μάζεψε επίσης επτά βαθμούς.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που κράτησε για πρώτη φορά φέτος το μηδέν παθητικό.

Πρώτη φετινή ήττα για τον Απόλλωνα στην έξοδο του με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και την πρώτη φετινή στο γήπεδο τους.

Η Αγία Νάπα μετά από τέσσερις αγωνιστικές δράσης είναι η μοναδική ομάδα που ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει βαθμολογικό κέρδος, ενώ χωρίς νίκη παραμένουν Άρης και Δόξα Κατωκοπιάς.

Στις επτά αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής σημειώθηκαν 10 συνολικά τέρματα, σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική που σημειώθηκαν τα διπλάσια τέρματα.

Την καλύτερη επιθετική γραμμή (14 τέρματα) έχει να επιδείξει το Αποέλ και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό ένα γκολ η Ανόρθωση.

Τα λιγότερα τέρματα (1) πέτυχε η Αγία Νάπα και τα περισσότερα (10) δέχτηκε η Πάφος FC.

Στην κορυφή των σκόρερ βρίσκεται ο Dino NDLOVU (Ανόρθωση) με 5 τέρματα και ακολουθεί με 4 τέρματα ο Fernando CAVENAGHI (Αποέλ).

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ18:00ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ19:00ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ19:00ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ20:00ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
 Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015
ΑΓΙΑ  ΝΑΠΑ18:00ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΠΑΦΟΣ F.C.19:00ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ
 Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ19:00ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

cfa