Home ΚΥΠΡΟΣ Ανασύνταξη και απογευματινή προπόνηση για την Εθνική Ανδρών

Ανασύνταξη και απογευματινή προπόνηση για την Εθνική Ανδρών

Ethniki-Oikonomidis


Η μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου χθες βράδυ δεν έφερε το ανάλογο αποτέλεσμα και όπως είναι λογικό, στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας επικρατεί απογοήτευση.

Σε ένα αγώνα που η Εθνική είχε πολύ καλή απόδοση, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα στην προσπάθεια για το βήμα παραπάνω.

Όμως, η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Ήδη, από την πρώτη στιγμή μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Πάμπος Χριστοδούλου έστειλε μήνυμα ανασύνταξης στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να αφήσουν πίσω την ήττα από την Ουαλία και να έχουν στο μυαλό τους μόνο το Βελγιο.

Κόντρα σε ένα ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο, οι διεθνείς θα δώσουν για άλλη μια φορά το 100% των δυνατοτήτων τους, κυνηγώντας την αγωνιστική υπέρβαση.

Μετά την πρωινή αποθεραπεία που έγινε σήμερα στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της ομάδας, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο ΓΣΠ στις 19:30 (κλειστή για τα ΜΜΕ).

Μέσα από τη σημερινή προπόνηση, θα αξιολογηθεί η αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών και να έχουν προκύψει κάποια προβλήματα τραυματισμού και θα αποφασισθεί αν θα γίνει κάποια νέα κλήση.

Σημαντική η σημερινή προπόνηση και για το κατά πόσον θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ενώ επιπλέον επιλογή θα είναι ο Βίνσεντ Λαμπάν που δεν έπαιξε χθες λόγω καρτών.

Η  προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο στις 19:30 με προπόνηση στο βοηθητικό του ΓΣΠ (19:30, ανοική για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ) ενώ αύριο στις 11:00 το πρωί στο Συνεδριακό του ΓΣΠ θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

cfa.com.cy