Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: “Για το καλό της Κύπρου”

Πάμπος: “Για το καλό της Κύπρου”

SAKI8052


Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει την άποψη πως η Κύπρος μπορούσε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς στα προκριματικά του Γιούρο. Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, στη σημερινή διάσκεψη είπε:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχω πει από την πρώτη στιγμή πως αυτός ο όμιλος θα παιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή και δικαιώθηκα. Αυτό που υπόσχομαι είναι πως τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το καλό της Κύπρου. Μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να είναι αυτός που θα πανηγυρίσει».

«Πριν από τη διοργάνωση έλεγα πως αν γίνουμε οικογένεια θα πετύχουμε κάτι. Έχουμε αδικηθεί σε κάποια παιχνίδια, όμως και στη Βοσνία μπορούσαμε να μην πάρουμε τη νίκη με την απόκρουση του Αντώνη στο πέναλτι. Από την άλλη, όμως στα δύο εντός έδρας αδικηθήκαμε με Ουαλία και Βέλγιο. Αυτό που καταφέραμε είναι πως την τελευταία αγωνιστική διεκδικούμε κάτι. Στο τέλος, όμως, παίρνεις πάντα αυτό που δικαιούσαι. Είμαστε σε καλό δρόμο και ο κόσμος να αγκαλιάσει την Εθνική όπως την ομάδα του».