Home ΚΥΠΡΟΣ Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots με 370 ομάδες

Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots με 370 ομάδες

GrassrootsOMONOIA2006Limassol (29)


Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο αριθμός συμμετοχών στα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots που διοργανώνει η ΚΟΠ. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 370 ομάδες που προέρχονται από Σωματεία μέλη της ΚΟΠ, Σωματεία του Αγροτικού Ποδοσφαίρου καθώς και Ιδιωτικές Ακαδημίες από όλη την Κύπρο.

Τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν το Νοέμβριο. Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες των αγώνων και τις κληρώσεις θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες.

Οι ηλικίες που θα αγωνιστούν φέτος στα Πρωταθλήματα Grassroots είναι: 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 kαι 2009.

Για 1η φορά από φέτος θα υπάρχουν για κάθε ηλικία και σε κάθε Επαρχία 2 Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Ομίλου. Στον Α’ όμιλο θα συμμετέχουν οι ομάδες που είναι οι πιο ανταγωνιστικές και θα υπάρχουν βαθμολογίες και προκρίσεις για τους Παγκύπριους αγώνες GRASSROOTS. Στο Β’ όμιλο θα συμμετέχουν επίσης ομάδες που το επιθυμούν αλλά από το Β’ όμιλο δεν θα προκρίνονται ομάδες στους Παγκύπριους αγώνες GRASSROOTS και δεν θα κρατούνται σκορ και βαθμολογίες.

*Οι Παγκύπριες Πρωταθλήτριες GRASSROOTS των ηλικιών 2003, 2004 και 2005 θα λάβουν μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό το 2016 με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Ομοσπονδία.

**Οι ποδοσφαιριστές των Παγκύπριων Πρωταθλητριών ομάδων   GRASSROOTS και των 7 ηλικιών καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές των 7 Φιναλίστ Ομάδων θα πάρουν δώρο από την ΚΟΠ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

***Κάθε ποδοσφαιριστής με την εγγραφή στα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα GRASSROOTS της ΚΟΠ 2015/2016, θα παίρνει και δώρο από την Ομοσπονδία μια ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ no: 4.

****Τα έξοδα Γηπέδων, Διαιτητών και Ιατρών θα τα αναλάβει η Κυπριακή Ομοσπονδία   Ποδοσφαίρου.

Το κόστος για κάθε ομάδα ανά ηλικία θα είναι 150.00 ευρώ + Φ.Π.Α.nΤο κόστος συμμετοχής θα πρέπει να έχει πληρωθεί στο Λογιστήριο της ΚΟΠ με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.