Home ΚΥΠΡΟΣ Του έδωσαν παυσίπονα, ενώ ήθελε 5ωρη εγχείρηση!

Του έδωσαν παυσίπονα, ενώ ήθελε 5ωρη εγχείρηση!

vasilis


Το τι πέρασε το περασμένο Σάββατο ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα, Βασίλης Μιχαήλ, δεν περιγράφεται…

Του Χρίστου Χρίστου / Goal

Στον αγώνα κόντρα στην ΜΕΑΠ, ο 33χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση στον αέρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και συγκεκριμένα ελάχιστα εκατοστά κάτω από το μάτι.

Η ατυχία του, όμως, όπως φάνηκε στην πορεία, δεν ήταν ότι τραυματίστηκε (γιατί αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο), αλλά το τι περιπέτεια πέρασε.

Δείτε στο 16:25 τη φάση του τραυματισμού: 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι επί καθήκοντι ιατροί -σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή- θεώρησαν ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό και του έδωσαν εξιτήριο συνιστώντας του ξεκούραση.

vas

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, και αφού ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι του, άρχισε να κάνει συνεχόμενους εμετούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική. Εκεί, πέρασε από αξονικό τομογράφο, τα αποτελέσματα έδειξαν σοβαρό κάταγμα ζυγωματικού και κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε 4,5 ώρες εγχείρηση στο πρόσωπο.

«Δόξα το θεό πήγαν όλα καλά.. Πέρασε και αυτό. Για όσους δεν ξέρουν το Σάββατο σε ποδοσφαιρικό αγώνα που είχα, χτύπησα στο κεφάλι και έσπασα το αριστερό μου ζυγωματικό κάτω από το μάτι και γύρω από αυτό.. Με πήραν με ασθενοφόρο από το γήπεδο στις πρώτες βοήθειες του γενικού νοσοκομείου… Εκεί μου έκαναν ακτινογραφία λέγοντας μου πως είμαι μια χαρά και να πάω στο σπίτι…. Πήγα σπίτι έκανα συνεχόμενους εμετούς και με έφεραν κατευθείαν στο Αρεταίειο οπού μου έκαναν αξονικό και ακτινογραφίες και έδειξαν το σπάσιμο με αποτέλεσμα να μπω άμεσα στο χειρουργείο για επέμβαση 4 1/2 ωρών….. Ευχαριστώ την ομάδα μου Χαλκανωρα Ιδαλίου που ήταν συνεχώς κοντά μου από όλες τις πλευρές, την οικογένεια μου και όλους εσάς…», έγραψε ο ποδοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή περιγράφει τα όσα συνέβησαν στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής του ΜEGA «Ενημέρωση Τώρα», Παύλο Μυλωνά.