Home ΚΥΠΡΟΣ Δικαιολογίες τέλος για όλους στην ΑΕΛ

Δικαιολογίες τέλος για όλους στην ΑΕΛ

ael


Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ, αναφέρει πως πρέπει να τελειώσουν οι δικαιολογίες για όλους και πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους. Αναλυτικά:

«Δικαιολογίες τέλος για όλους μας. Είναι πλέον φανερό, ότι σε αυτή τη μάχη είμαστε ως συνήθως μόνοι. Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας ξεχωριστά και μαζευόμαστε στις κερκίδες του οποιουδήποτε γηπέδου. Δίπλα σε αυτή την ομάδα η οποία είναι η ίδια η ζωή μας. Με τις λύπες της αλλά και της χαρές της εμείς πρέπει και θα είμαστε αιώνια εκεί στο πλευρό της. Ζήσαμε τη μεγάλη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 44 χρόνια, ζήσαμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές δόξας και τιμής, ζήσαμε τις πίκρες του χαμένου πρωταθλήματος και των τελικών αλλά ήμασταν εκεί, δίπλα στην μεγάλη μας αγάπη!

Τέρμα η παρελθοντολογία, τέρμα η μεμψιμοιρία, τέρμα η εικονική υποστήριξη από τα καφενεία, τους καναπέδες τα Like και τα Posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επαναφέρουμε την ΑΕΛ πάνω από το καθετί. Τώρα δεν είναι ώρα για τίποτα από τα πιο πάνω, αφού δεν ωφελούν με κανένα τρόπο την ομάδα μας τη δεδομένη στιγμή.

Τώρα η Αθλητική Ένωση Λεμεσού μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, γιατί κάποιοι εσφαλμένα έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να παίζουν με την ΑΕΛ, την ιστορία της και τον κόσμο της, ακριβώς επειδή εμείς οι ίδιοι τους δώσαμε αυτό το «δικαίωμα» μέσα από την απουσία/αποχή μας από τις κερκίδες.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ανατολική εξέδρα για να στηρίξουμε ενεργά, με πάθος και αθλητοπρέπεια την ομάδα μας όπως μόνο εμείς οι ΑΕΛίστες γνωρίζουμε.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στους ΑΕΛίστες που έδωσαν προχθές το παρών τους στο Μακάριο και στήριξαν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και για την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν στον τέλος. Όχι άλλες… ευκαιρίες στους αντιπάλους μας»!