Home ΚΥΠΡΟΣ Ισόπαλη στη Λευκορωσία η Εθνική Ελπίδων, που πήρε τον πρώτο της βαθμό

Ισόπαλη στη Λευκορωσία η Εθνική Ελπίδων, που πήρε τον πρώτο της βαθμό

Cy-Bel (3)


Με αντίπαλο τη Λευκορωσία συνεχίστηκε σήμερα το οδοιπορικό των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Το ισόπαλο 2-2 έδωσε στην Κύπρο τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση.

Η Εθνική μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με στόχο την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Στο 6′ άνοιξε το σκορ με τον Μηνά Αντωνίου (το πρώτο στη διοργάνωση) μετά από εξαιρετική ενέργεια από τους διεθνείς μας αλλά στο 11′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ρασατκίμ.

Οι διεθνείς μας συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, κρατώντας ταυτόχρονα μακριά από την εστία του Παναγή τους Λευκορώσους.

Cy-Bel (1)

Στο 42′ ο Ανδρέας Μακρής έδωσε προβάδισμα (2-1) στην ομάδα μας. Από μακριά εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Λευκορωσίας φάνηκε να αποκρούει όμως η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του. Πολύ καλή η παρουσία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 48′ η Λευκορωσία ισοφάρισε σε 2-2 με τον Savitski. Άσχημη εξέλιξη για την Εθνική μας σε ένα κρίσιμο στάδιο του αγώνα αλλά τελικά ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και πήρε τον πρώτο της βαθμό.

Το σημερινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που δίνει η Εθνική Ελπίδων μέσα στο 2015.

Ο αγώνας έγινε στο παλιό γήπεδο της Μπάτε Μπόρισοφ, το Στάδιο Gorodskoi, χωρητικότητας 5.402 θέσεων. Τον παρακολούθησαν 300 θεατές. Διαιτήτευσε ο Εσθονός Roomer Tarajev (διεθνής από τον περασμένο Ιανουάριο) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Dmitri Vinogradov και Raul Kaivoja.

Με οδηγίες της UEFA κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι. Οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές έφεραν επίσης μαύρο περιβραχιόνιο.

Ενημέρωση και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.