Home ΚΥΠΡΟΣ Τρεις πράσινοι στην αποστολή για Λευκορωσία

Τρεις πράσινοι στην αποστολή για Λευκορωσία

Ethniki-Elpidwn (2)


Για τη Λευκορωσία αναχωρεί αύριο η Εθνική Ελπίδων, εκεί όπου θα δώσει επίσημο αγώνα για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τρεις “πράσινοι”. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ομοσπονδίας:

Μετά την Τουρκία νέες υποχρεώσεις για την Εθνική Ελπίδων με εκτός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Την ερχόμενη Τρίτη η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Λευκορωσίας στο Μπόρισοφ και συγκεκριμένα στο Στάδιο Gorodskoi.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της το πρωί του Σαββάτου και αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο Μινσκ. Το παιχνίδι στη Λευκορωσία θα είναι το πέμπτο για την Εθνική μας στη διοργάνωση που διανύουμε και για τη Λευκορωσία επίσης το πέμπτο.

Με τη Λευκορωσία όπως είναι γνωστό βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στις 13 Οκτωβρίου 2015 στη Λάρνακα και χάσαμε με 1-0. Η Εθνική μας στον τελευταίο αγώνα μέσα στο 2015 θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη που θα δημιουργήσει και βαθμολογικά κίνητρα για το υπόλοιπο της διαδρομής.

Στην αποστολή της Λευκορωσίας συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ οι Κωνσταντίνος Παναγή, Φάνος Κατελάρης και Ανδρέας Σοφοκλέους, όπως και ο δανεικός στην ΠΑΕΕΚ Ανδρέας Φραγκέσκου.