Home TOP NEWS Ευκαιρίες στα νιάτα

Ευκαιρίες στα νιάτα

kypelo-agianapa29-filiotis


Στις δηλώσεις τους χθες οι Σέρβοι της Κουκαρίτσκι, τόνισαν ότι ο Μιλόγεβιτς έβγαλε αρκετούς παίκτες από την ακαδημία της. Όντως αν παρατηρήσει κανείς το ρόστερ της σέρβικης ομάδας διαπιστώνει πως υπάρχει σεβαστός αριθμός νεαρών ποδοσφαιριστών, που άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλιά. Ένας από αυτούς, ο μόλις 19 χρονών Nikola Stojiljkovic πωλήθηκε στη Μπράγκα, ενώ ο Slavoljub Srnic στον Ερυθρό Αστέρα.

Τι σημαίνει αυτό για μας; Ότι ο νέος κόουτς δεν βλέπει ούτε ηλικίες ούτε εθνικότητες. Όσοι παλεύουν παίζουν, ειδικά αν έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως η ταχύτητα. Το γεγονός αποτελεί έξτρα κίνητρο για αρκετούς μικρούς, όπως ο Φιλιώτης για να καταφέρουν να αποδείξουν στο νέο κόουτς πως αξίζουν τη καθιέρωση.

Κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει καλές ακαδημίες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ με εξαίρεση κάποιες συγκεκριμένες εκλάμψεις, δεν έχουμε τον αριθμό των ταλέντων που θα θέλαμε στα φυτώρια μας. Οι πληροφορίες λένε πως ο Μιλόγεβιτς λειτουργεί σαν μάνατζερ μιας ομάδας και θέλει να έχει λόγο σε ότι την αφορά. Ελπίζουμε λοιπόν στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, να συμπεριλάβει και την ακαδημία. Ελπίζουμε επίσης να δούμε να καθιερώνονται κάποιοι από τους νεαρούς που τα τελευταία χρόνια παλεύουν για τις ευκαιρίες τους.