Home ΚΥΠΡΟΣ Ο απολογισμός της πρώτης φάσης του Κυπέλλου και οι 16 ομάδες που...

Ο απολογισμός της πρώτης φάσης του Κυπέλλου και οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν

kyp1-omonoia-paeek-last (14)


Με τον αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας Αραδίππου με τη Νέα Σαλαμίνα (0-3) ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας. Ο απολογισμός της πρώτης φάσης κατέγραψε 51 τέρματα, τα περισσότερα στον αγώνα της Ανόρθωσης με την Ελπίδα Ξυλοφάγου (9-0).

Από τους δώδεκα αγώνες που έγιναν για την πρώτη φάση οι δέκα κρίθηκαν στην κανονική διάρκεια τους. Ένας κρίθηκε στη διαδικασία της παράτασης και συγκεκριμένα ο αγώνας ΑΣΙΛ – Δόξα Κατωκοπιάς (4-3) ενώ στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας της Αναγέννησης Δερύνειας με το Διγενή Ορόκλινης.

Στην επόμενη φάση από τη Β’ Κατηγορία εισιτήριο πρόκρισης εξασφάλισαν Ν&Σ Ερήμης, Αναγέννηση Δερύνειας, ΑΣΙΛ και Ολυμπιακός. Από την Α’ Κατηγορία προκρίθηκαν Νέα Σαλαμίνα, Άρης, Αγία Νάπα, Εθνικός Άχνας, Απόλλωνας, Ανόρθωση, ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, Ερμής Αραδίππου.

Οι ομάδες του Αποέλ και της ΑΕΛ, που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola και οι ομάδες Fair Play Α’ και Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2014/2015, ΑΕΚ και Πάφος FC θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

cfa