Home ΚΥΠΡΟΣ Δηλώσεις Χριστάκη Χριστοφόρου και Κωνσταντίνου Μακρίδη για τον αγώνα με την Ουκρανία

Δηλώσεις Χριστάκη Χριστοφόρου και Κωνσταντίνου Μακρίδη για τον αγώνα με την Ουκρανία

de6ebfad2d3038d213c6c0de8207dddf_w639_h432_sc


Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Χριστάκης Χριστοφόρου και ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Μακρίδης μίλησαν σε Συνέντευξη Τύπου στην Οδησσό για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας με την Ουκρανία.

“Με τον αγώνα στην Ουκρανία, αρχίζει για εμάς η προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Γενικά τα τελευταία χρόνια η Εθνική Κύπρου έδειξε πως είναι μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους αγώνες. Είναι σημαντικό να έχουμε διάθεση στον αυριανό αγώνα και με το δικό μας τρόπο, να προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα.

Ως Εθνική ομάδα, θέλουμε να χτίσουμε στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και να κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά. Η ομάδα έχει καλό υλικό που δεν πήρε αυτό που άξιζε αλλά, θα έρθει η ώρα που η προσπάθεια θα φέρει αποτέλεσμα”, είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοφόρου ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική Ουκρανίας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε πως έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Εθνικής Ουκρανίας η οποία διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ασφαλώς το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα δεν εξαρτάται από μόνο από την απόδοση των δικών μας παικτών αλλά και από την απόδοση του αντιπάλου.

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες το αυριανό για τον Κωνσταντίνο Μακρίδη ο οποίος αγωνίστηκε για χρόνια στο Ουκρανικό Πρωτάθλημα με τη Μέταλλουργκ Ντόνετσκ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ουκρανία. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και πολλούς φίλους από την παρουσία μου εδώ. Η Ουκρανία είναι η δεύτερη μου πατρίδα. Ο τελευταίος μου χρόνος δεν ήταν καλός λόγω του πολέμου στο Ντόνετσκ και εύχομαι κάποτε η Ουκρανία να γίνει όπως ήταν πριν λίγα χρόνια”, ανέφερε ο Μακρίδης μετά από ερωτήσεις Ουκρανών δημοσιογράφων.

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, είπε:

“Αρχικά, να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο μας προπονητή και στους συνεργάτες του. Για εμάς αρχίζει ένας νέος κύκλος ως Εθνική ομάδα και όπως ανέφερε και ο κ. Χριστοφόρου προηγουμένως, πρέπει να χτίσουμε στη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας αύριο αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

CFA