Home TOP NEWS Προπόνηση υπό βροχή

Προπόνηση υπό βροχή [PHOTOS]

ethniki-pronisi-ukrania (3)Με προπόνηση στο Στάδιο της Τσερνομόρετς Οδησσού ολοκληρώθηκε απόψε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με την Ουκρανία.


Η προπόνηση έγινε κάτω από συνεχή βροχή, καιρικές συνθήκες που αναμένεται να είναι οι ίδιες και κατά τη διάρκεια του αυριανού αγώνα.

Ο προπονητής της Εθνικής Χριστάκης Χριστοφόρου δούλεψε στην τακτική την οποία θα εφαρμόσει αύριο και είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο αυριανός αγώνας έχει ιδιαιτερότητες για τον κ. Χριστοφόρου αφού θα είναι ο πρώτος του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Διαβάστε ακόμα: Δηλώσεις Χριστάκη Χριστοφόρου και Κωνσταντίνου Μακρίδη για τον αγώνα με την Ουκρανία

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00.

Με τον αγώνα αυτό αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας για τους επίσημους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων της Οδησσού για τον αυριανό αγώνα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία της Ουκρανίας, έχουν ήδη προπωληθεί 20.000 εισιτήρια ενώ το γήπεδο αύριο θα είναι κατάμεστο με 30.000 θεατές.

Η Εθνική Ουκρανίας προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του EURO 2016.

Στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου για τον αγώνα με την Ουκρανία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Κύπρος Χριστοφόρου, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Νικόλας Εγγλέζου, Πιέρος Σωτηρίου, Νέστορας Μυτιδής, Γρηγόρης Κάστανος και Ανδρέας Μακρής.

ethniki-pronisi-ukrania (1) ethniki-pronisi-ukrania (2)

CFA