Home ΚΥΠΡΟΣ Η αποστολή της Ουκρανίας και οι διαιτητές του φιλικού με την Κύπρο

Η αποστολή της Ουκρανίας και οι διαιτητές του φιλικού με την Κύπρο

ukr


Διεξάγεται αύριο στην Οδησσό ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ουκρανίας και Κύπρου.

Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές έχει καλέσει ο προπονητής της Εθνικής Ουκρανίας Μιχάιλο Φομένκο για τον αγώνα.

Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα είναι και στην αποστολή και για το φιλικό που θα δώσουν οι Ουκρανοί στο Κίεβο στις 28 Μαρτίου με την Ουαλία.

Αναλυτικά η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Andriy Pyatov (Shakhtar, Donetsk), Denys Boyko ( Besiktas) , Mykyta Shevchenko (Zorya)
Αμυντικοί: Artem Fedetskyi (Dnipro) , Vyacheslav Shevchuk (Shakhtar Donetsk), Oleksandr Kucher (Shakhtar Donetsk), Yaroslav Rakytskyi (Shakhtar Donetsk), Yevhen Khacheridi (Dynamo, Kyiv), Mykyta Kamenjuka (Zorya)
Μέσοι: Oleh Husiev (Dynamo Kyiv), Andriy Yarmolenko (Dynamo Kyiv), Serhiy Sydorchuk (Dynamo Kyiv), Denys Garmash (Dynamo Kyiv), Serhiy Rybalka (Dynamo Kyiv), Ruslan Rotan (Dnipro), Taras Stepanenko , Maxym Malyshev (Shakhtar, Donetsk), Viktor Kovalenko (Shakhtar, Donetsk), Oleksandr Karavayev (Zorya), Ivan Petryak (Zorya), Anatoliy Tymoschuk (Kairat, Kazakhstan), Yevhen Konoplyanka (Sevilla)
Επιθετικοί: Roman Zozulya (Dnipro, Dnipropetrovsk), Pylyp Budkivskyi (Zorya), Artem Kravets (Stuttgart)

Η Εθνική Ουκρανίας προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του EURO 2016. Κληρώθηκε στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Βόρειο Ιρλανδία.

Η Ουκρανία βρίσκεται στην 27η θέση της κατάταξης της FIFA.

Οι διαιτητές του φιλικού:
Από το Ισραήλ ο διαιτητής και οι βοηθοί διαιτητές του αυριανού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ουκρανία στην Οδησσό. Διαιτητής ορίστηκε ο Orel Grinfeeld (35 ετών, διεθνής από το 2012) με βοηθούς τους Dvir Shimon και Mahmud Mahagna. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ουκρανός Oleksandr Derdo.