Home TOP NEWS Κρατήστε τον να τελειώνουμε

Κρατήστε τον να τελειώνουμε

ag22-omonoia-aek-schembri (175)


Ο τίτλος μας θα μπορούσε άνετα να ειπωθεί από κάποιον Ομονοιάτη, όσον αφορά την επιθυμία του, για παραμονή του Σκέμπρι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο πολύτιμος Αντρέ Σκέμπρι 50άρησε με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Μαλτέζο να έχει μία από τις καλύτερες του χρονιές στην ομάδα. Είναι από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το ρόστερ της ομάδας, γι’ αυτό και όλοι αντιλαμβάνονται το πρέπει της παραμονής του στο “Ηλίας Πούλλος”.

Της Άντριας Χήρα, sigmalive.com/sports

Ο Αντρέ Σκέμπρι έχει ταυτιστεί τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο, εξάλλου δεν είναι τυχαίο που όταν επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ δήλωσε ότι επέστρεψε “σπίτι” του, μετά από ένα εφιαλτικό πέρασμα στη Γερμανία. Μπορεί ο Μαλτέζος να έχει ως φυσική του θέση τ’ άκρα όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να βρίσκει δίχτυα σαν κλασσικός φορ. Ο κόσμος επιθυμεί την παραμονή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλει να τον δει ν’ αγωνίζεται και του χρόνου με το “τριφύλλι” στο στήθος και άπαντες περιμένουν αυτή την είδηση περί παραμονής του στην ομάδα.

Ως γνωστό το συμβόλαιο του Σκέμπρι με τους “πράσινους” λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αν οι δύο πλευρές τα βρουν στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις τότε θα ανανεωθούν το συμβόλαιο του στην ομάδα. Στις 23 Φεβρουαρίου αν θυμάστε ο Σκέμπρι απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης, κρίνοντας ότι το ποσό που του προσφέρει η διοίκηση δεν ήταν ικανοποιητικό. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως όλα δείχνουν θα έχουν αντίκτυπο και στις ανανεώσεις.