Home ΚΥΠΡΟΣ Το νέο ξεκίνημα στην Εθνική

Το νέο ξεκίνημα στην Εθνική

ethniki-kyprou-march16 (5)


Νέο ξεκίνημα στην Εθνική Ανδρών με νέο προπονητή, νέα τεχνική ομάδα και Τεχνικό Διευθυντή.

Πριν από το σημερινή πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει της προετοιμασίας της για τον αγώνα με την Ουκρανία, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Χάρης Λοϊζίδης παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές το νέο μας Ομοσπονδιακό προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου, τους συνεργάτες του και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σάββα Κωνσταντίνου.

Την τεχνική ηγεσία της Εθνικής αποτελούν, πέραν του κ. Χριστοφόρου, οι γυμναστές Γιώργος Γεωργίου και Ευθύμιος Κυπριανού, ο αναλυτής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αριάν Μπεκιάι και ο αθλητικός ψυχολόγος Αδάμος Παπαντωνίου.

“Έχουμε μαζί μας νέο προπονητή, νέα τεχνική ομάδα και οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε μαζί τους και να τους βοηθήσουμε στο έργο τους. Για λίγες μέρες, πρέπει να αφήσετε όλοι πίσω τις ομάδες σας και στο μυαλό σας να είναι μόνο η Εθνική”, είπε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές ο κ. Λοϊζίδης, για να προσθέσει:

“Η υποδομή της Εθνικής Ανδρών βελτιώνεται και ενισχύεται. Θέλουμε ως Ομοσπονδία να παρέχουμε σε εσάς τους ποδοσφαιριστές τα πάντα προκειμένου να είσαστε απερίσπαστοι στη δουλειά σας στο γήπεδο. Περιμένουμε από εσάς να συνεχίσετε να τα δίνετε όλα στους αγώνες και να γεμίζουμε ξανά τα γήπεδα της Εθνικής γιατί ο κόσμος έχει κριτήριο και ξερει να εκτιμά την προσπάθεια”.

Ο κ. Λοϊζίδης καλωσόρισε επίσης τους Κύπρο Χριστοφόρου και Νεόφυτο Μιχαήλ που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφόρου απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές είπε πως αποτελεί τιμή για όλους να βρίσκονται στην Εθνική ομάδα.

“Είστε στην Εθνική γιατί κρίναμε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και στο επίπεδο των αγώνων. Περιμένω από όλους σας να είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό από κάθε παιχνίδι”, πρόσθεσε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.