Home ΚΥΠΡΟΣ Εκφράστηκαν απόψεις και καταγράφηκαν εισηγήσεις για τα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα

Εκφράστηκαν απόψεις και καταγράφηκαν εισηγήσεις για τα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα

sin


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην προσπάθεια της για συνεχή βελτίωση και πρόοδο των αναπτυξιακών της Πρωταθλημάτων, διοργάνωσε σήμερα συνάντηση για ενημέρωση και συζήτηση για τα Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων.

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν και έδωσαν το παρών τους οι Υπεύθυνοι Ακαδημιών / Τεχνικοί Διευθυντές Ακαδημιών των Σωματείων Α’ Κατηγορίας καθώς και των Σωματείων που θα αγωνίζονται στην επόμενη περίοδο στην Α’ Κατηγορία, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η Αναγέννηση Δερύνειας και η ΑΕΖ.

Βασικό θέμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων ήταν το σύστημα διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων Νέων U-21 και Παίδων U-17, U-15 και U-13 αλλά και η διοργάνωση Κυπέλλου Νέων και Παίδων U-17.

Τους εκπροσώπους των Σωματείων καλοσώρισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς τονίζοντας τους πόσο μεγάλη σημασία δίνει η Ομοσπονδία στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα αλλά και τη βούληση της για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη.

Ακολούθως έγινε παρουσίαση της υφιστάμενης δομής των Πρωταθλημάτων από τον Στέλιο Ποταμίτη του τμήματος Πρωταθλημάτων ΚΟΠ και όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων μας είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν απόψεις πάνω στο ερωτηματολόγιο που είχε αποσταλεί από την ΚΟΠ, αναφορικά με την αναβάθμιση των αναπτυξιακών της Πρωταθλημάτων.

“Όλες οι απόψεις σας έχουν καταγραφεί και θα γίνει λεπτομερής ανάλυση πριν γίνει η οποιαδήποτε εισήγηση προς τα αρμόδια σώματα της Ομοσπονδίας για αλλαγές στα αναπτυξιακά μας πρωταθλήματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Σάββας Κωνσταντίνου.