Home ΚΥΠΡΟΣ Αποκλεισμός στην παράταση για τον Απόλλωνα

Αποκλεισμός στην παράταση για τον Απόλλωνα

SAKI4071


Η Ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League μετά τον αποκλεισμό του από την Ελβετική Γκρασχόπερς.

3-3 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΓΣΠ ο οποίος κρίθηκε στην παράταση αφού στην κανονική του διάρκεια είχε ολοκληρωθεί με 2-1 υπέρ του Απόλλωνα, όσα τελείωσε και ο πρώτος αγώνας στην Ελβετία.

Ο Απόλλωνας κατάφερε στη διάρκεια του αγώνα πάρει δύο φορές σκορ πρόκρισης, μάλιστα η δεύτερη φορά ήταν στην παράταση όταν κατάφερε να προηγηθεί με 3-1, όμως δέχτηκε τέρμα άμεσα και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ο Βινίσιους με κεφαλιά στο 73ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα. Ο Άντερσεν στο 77ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 για να στείλει τον αγώνα στην παράταση ο Παπουλής σκοράροντας στο 87ο λεπτό.

Στην παράταση ο Γκιέ με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα με 3-1 στον Απόλλωνα για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από τους Ελβετούς από τους Κάιο (103′) και Γκιοργκίεφ (120′) και το τελικό 3-3, δεν αρκούσε στην ομάδα μας για να περάσει.

Απόλλωνας: Βάλε, Στυλιανού, Αγγελή, Βινίσιους, Βασιλείου (84΄Dudu), Χάμπος (68΄Παπουλής), Άλεξ, Μπεντόγια, Πέδρο, Γκιέ, Μάγκλιτσα (38΄Πιέχ)

https://www.youtube.com/watch?v=6j1NOf0p-qM

CFA