Home TOP NEWS Σοβαρές καταγγελίες από Κίρζη: “Ενόχλησε παίκτες μας το Αποέλ πριν τον αγώνα”

Σοβαρές καταγγελίες από Κίρζη: “Ενόχλησε παίκτες μας το Αποέλ πριν τον αγώνα”

Kirzis


Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό μετά τον αγώνα του Σούπερ Καπ, για τις κινήσεις του Αποέλ πριν από την αναμέτρηση τους. Ο πρόεδρος των γαλάζιων της Λεμεσού, εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός πως στο Αποέλ συνεχίζουν τις τακτικές να ενοχλούν ποδοσφαιριστές των αντιπάλων πριν από τις αναμετρήσεις. Δείτε τι δήλωσε:

«Η διοίκηση του Αποέλ δεν παίρνει μαθήματα από τις συμμετοχές του στην Ευρώπη. Εδώ και 3-4 ημέρες προκάλεσαν αναστάτωση στην ομάδα μας. Ο αντιπρόεδρος του Αποέλ, ο κος Ηλιάδης, έκανε κρούση σε ποδοσφαιριστή μας μέσω του μάνατζερ του. Κάποιος άλλος πήρε κατευθείαν τηλέφωνο τον Άλεξ για να μεταγραφεί στο Αποέλ. Όποιος θέλει από το Αποέλ οποιοδήποτε παίκτη μας, ξέρουν το τηλέφωνο μου. Δεν γίνεται να ενοχλούν παίκτες παραμονές του αγώνα και του πρωταθλήματος. Είναι απαράδεκτες αυτές οι στάσεις».

Εκ μέρους του Αποέλ, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, που είπε ότι… «Δεν θέλω να σχολιάσω το οτιδήποτε. Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ. Το Αποέλ έχει ήθος, είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και ξέρει να συμπεριφέρεται όταν θέλει να αποκτήσει κάποιο ποδοσφαιριστή». Μας έπεισε!

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί παπάδες, αυτοί τατάδες