Home ΚΥΠΡΟΣ Ανακρίθηκαν και οδηγήθηκαν στο κελί Μασιάς και Κωνσταντίνου

Ανακρίθηκαν και οδηγήθηκαν στο κελί Μασιάς και Κωνσταντίνου

Αφού ανακρίθηκαν, οδηγήθηκαν στο κελί μέχρι αύριο όπου θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου, ο διαιτητής Αντρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για χειραγώγηση αγώνα.


Οι δυο συλληφθέντες, ανακρίθηκαν το απόγευμα από ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, ωστόσο παρά τα όσα τους καταλογίζονται, αρνήθηκαν και δεν συνεργάζονται με τις Αρχές.

Ακολούθως, οι δυο οδηγήθηκαν σε κρατητήρια και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αύριο πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Μετά τον αγώνα, Οθέλλος-Αγία Νάπα, η διοίκηση του Οθέλλου άνοιξε πυρ κατά του διαιτητή, ενώ προχώρησε σε καταγγελία, δίνοντας διάφορα στοιχεία.

Ενώπιων των ανακριτών, μεταξύ άλλων, υπάρχει μαρτυρία από άτομα πως προσεγγίστηκαν από τους ύποπτους για χειραγώγηση του αγώνα.

Εναντίων του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Πηγή:omada.reporter