Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Είναι για να τρελαίνεσαι!

Είναι για να τρελαίνεσαι!


Πραγματικά με αυτά που διαβάζουμε (και δεν διαβάζουμε) κοντεύουμε να τρελαθούμε! Η δικαστική πήρε μια απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ, μια απόφαση που δεν έχει ξαναβγεί σε παγκόσμιο επίπεδο και τα ΜΜΕ στην Κύπρο είτε προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον αναγνώστη μες τα μούτρα του, είτε σφυρίζουν αδιάφορα!

Χθες αθλητική ιστοσελίδα μας ενημέρωνε πως “έγινε το αναμενόμενο, μετράει η κόκκινη, αλλά δεν μετράνε οι ποινικές συνέπειες της”! Ένα λεπτό ρε μάγκες, δηλαδή ξανακούσατε να γίνει τέτοιο πράγμα και είναι αναμενόμενο; Ακούσατε εσείς ποτέ ξανά κόκκινη που να μετράει, αλλά να μην μετράει ταυτόχρονα και είναι και αναμενόμενο;

Σήμερα το πρωί, ένας (εξαιρετικός κατά τα άλλα) δημοσιογράφος, προσπαθούσε να μας πείσει εμμέσως πλην σαφώς, πως το Αποέλ αδικήθηκε κιόλας γιατί η απόφαση έπρεπε να βγει μια εβδομάδα πριν! Ούτε λόγος για το παράλογο της απόφασης, ούτε λόγος για το ότι μια κόκκινη χάθηκε και ακόμα αγνοείται!

Όσο για τους υπόλοιπους; ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ, απλά αναφέρουν το γεγονός. Όταν ευνοείται το Αποέλ, ξαφνικά δεν έχουν άποψη και σφυρίζουν αδιάφορα.

Πραγματικά αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο χώρο. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να κινδυνεύουν και οι δουλειές σας, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μεσολάβησαν για να απολυθεί κόσμος. Πρέπει να θυμάστε όμως και γιατί ξεκινήσατε αυτό το επάγγελμα και να σέβεστε τον αναγνώστη σας! Εκτός κι αν γουστάρετε να είστε μέρος αυτού του συστήματος, αν τους εξυπηρετείτε με τη θέληση σας, οπότε πάμε πάσο.