Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Λίνεν κατά Τρόικας και Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Λίνεν κατά Τρόικας και Ευρωπαϊκής Ένωσης!


Με την Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση τα έβαλε ο Έβαλντ Λίνεν, στο περιθώρειο της συνέντευξης τύπου του παιχνιδιού ΑΕΚ-Πλατανιάς. Ο Γερμανός, τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αντιμετωπίζουν την Ελλάδα με αυτό το τρόπο, αφού τα μέτρα τους δεν δίνουν τίποτα στην χώρα. Η αλήθεια είναι πως μας άρεσε που ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου (που αμείβονται συνήθως γερά) εξέφρασε τη θέση του για ένα τέτοιο θέμα. Αυτά και για προβληματισμό δικό μας, ενόψει προεδρικών εκλογών .Όχι στην υποταγή στις ορέξεις τους…Τα όσα είπε ο Λίνεν.

Ζούμε μ’ αυτή την κατάσταση όλη τη σεζόν και προσπαθούμε όλη τη σεζόν να μείνουμε συγκεντρωμένοι, παρά το ότι έχουμε πολλά προβλήματα. Τα πιο σημαντικά είναι τα οικονομικά προβλήματα, όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για το προσωπικό, για όλους, για τους προπονητές και γενικά όλους τους υπαλλήλους. Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση για μας, εκτός απ’ το να συνεχίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Επίσης γνωρίζουμε ότι μοναδική περίπτωση για να αλλάξει η κατάσταση είναι πράγματι να έρθει κάποιος και να πάρει την ΑΕΚ. Με όλα τα χρέη που έχουμε και φυσικά να γίνει μια συμφωνία, ώστε να πληρώσουμε τα χρέη μας σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό ενδεχομένως να βοηθούσε ώστε να έρθει ένας επενδυτής, επειδή είναι δύσκολο για κάποιον να έρθει και επίσης είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να κατανοήσει το λόγο για τον οποίο η Τρόϊκα και η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν να πληρώνονται οι φόροι μ’ αυτό τον τρόπο. Η χώρα δεν παίρνει τίποτα και όλοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα”