Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Άρχισε η εργολαβία

Άρχισε η εργολαβία

img_1247


Όταν χθες γράφαμε για τις κόκκινες της Ανόρθωσης και το πέναλτι στο Σκέμπρι (όπως και του Ζορζ), αρκετοί φίλοι καλοπροέραιτα μας έκαναν κριτική ζητώντας μας να επικεντρωθούμε στις δικές μας χαμένες ευκαιρίες παρά στα διαιτητικά λάθη. Ελπίζουμε σήμερα που οι διάφοροι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να πείσουν το κόσμο πως η Ανόρθωση αδικήθηκε (ο ένας μας λέει “επιλέγω να ασχοληθώ μόνο με το λάθος εναντίων της Ανόρθωσης” , οι άλλοι δεν αναφέρουν καν τα λάθη εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού τους την είπε ο κ. Αλεξάνδρου), οι φίλοι να κατάλαβαν το έργο που παίζεται και ότι σε αυτό τον αγώνα είμαστε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μόνοι!

Για αυτό είναι σημαντικό να διαχωρίσουμε μες το μυαλό μας, πως άλλο η κριτική που θα γίνεται στην ομάδα (όπως και έγινε), άλλο τα σφυρίγματα που παίρνουμε εναντίων μας. Διαχρονικά η αδυναμία μας να διαχωρίσουμε τα δύο, στοιχίζει. Όσα κι αν έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Κόλιν έπρεπε να αποβληθεί και στο 41′ να σφυριχθεί πέναλτι υπέρ μας. Τόσο απλά.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η κριτική από ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά αν αυτή γίνει η αιτία για παραγωγικό διάλογο. Απλά με τόσα που είδαμε και ακούσαμε όσο καιρό είμαστε στο χώρο, στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε έντονη άποψη.