Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δικαιολογίες από “Αλήθεια”

Δικαιολογίες από “Αλήθεια”


Προσπαθεί να δικαιολογηθεί η εφημερίδα “ΑΛΗΘΕΙΑ” για τη μη ακριβής είδηση που δημοσιεύθηκε χθες. Η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε ως αποτέλεσμα ο Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας, Γ.Τσαλακός να αποστείλει σήμερα επιστολή η οποία όμως μοιάζει περισσότερο με δικαιολογητική παρά απολογητική.

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του, όπως αποστάληκε στο Σωματείο μας:

“Θα ηθελα να σας διαβεβαιώσω οτι καμία απολύτως σκοπιμότητα να πλήξουμε το ιστορικό σωματείο της Ομόνοιας δεν υπήρχε εκ μέρους μας στο σχετικό δημοσίευμα.Ουτε κάτι τέτοιο ειναι στις πρακτικές μας.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν τονίσαμε το θέμα ούτε με τίτλους/υπότιτλους/λεζάντες κλπ, όπως επίσης καμία δημοσιότητα δεν δόθηκε από το Super Spor FM. Η πληροφορία που ήρθε κοντά μας αφορούσε στο ότι δόθηκε ενίσχυση στην Ομόνοια στο πλαίσιο του μεγάλου εράνου. Η ακριβής αναφορά στο κείμενο ήταν: «Όπως φαίνεται από τις λίστες των εισφορών, δυο τουλάχιστον επιταγές κατέληξαν στην Ομόνοια (μία τον Ιανουάριο και μία τον Φεβρουάριο), στο πλαίσιο του εράνου για ενίσχυση της ομάδας (τα γνωστά «τούβλα» για το Ηλίας Πούλλος)».Λυπούμαι επειδή η σχετικη πληροφορία δεν ηταν ακριβής.

Πολύ ευχαρίστως και εκ καθήκοντος θα δημοσιεύσουμε τη σχετική διευκρίνιση της Ομόνοιας ότι η οικονομική ενίσχυση αφορά πράγματι σε δύο επιταγές, αλλά είναι σε σχέση με το τμήμα πετόσφαιρας και το Gala Dinner του Σωματείου σας, στην αυριανή έκδοση της Αλήθειας.

Θα ηθελα επίσης να σας διαβεβαιώσω για το μεγάλο σεβασμό μας προς τον αθλητικό σύλλογο ΟΜΟΝΟΙΑ και προς τις χιλιάδες του κόσμου της.

Με εκτίμηση

Γ.Κ.Τσαλακός
Γεν.Διευθυντής