Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Από «εκπληκτική ατμόσφαιρα» σε… «σοβαρά επεισόδια» (Video)

Από «εκπληκτική ατμόσφαιρα» σε… «σοβαρά επεισόδια» (Video)

sak_0320


Έτσι όπως λέει ο τίτλος μετατράπηκε η γενική άποψη που είχαν όλοι για το άναμμα φωτοβολίδων και καπνογόνων στις κερκίδες των γηπέδων. Αν δώσετε προσοχή,  στις ζωντανές μεταδώσεις θα δείτε ότι πάντα προβάλλεται η κερκίδα που «καίγεται», ενώ θα ακούσετε αυτούς που κάνουν περιγραφή του αγώνα να μιλάνε έκπληκτοι για το πόσο ωραία είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.

Με το πέρας των χρόνων φαίνεται πως κάποιοι άλλαξαν αυτό που πιστεύουν και λένε τώρα στην ίδια ατμόσφαιρα ότι είναι επεισόδια και μάλιστα σοβαρά. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, όπως και παλαιότερα είχε γίνει, η αστυνομία δημοσιεύει φωτογραφίες ατόμων που φαίνονται σε αυτές να κρατάνε «τα επικίνδυνα αντικείμενα» και ζητά πληροφορίες για αυτούς για να τους συλλάβει. Λύσαμε όλα τα προβλήματα και μας έμειναν οι «εγκληματίες» των γηπέδων και το θέμα της βίας στα γήπεδα, που μας πρήζουν συνεχώς κάποια άτομα που είναι μάλιστα εντελώς άσχετα με το ποδόσφαιρο.

Ενώ ακόμη διάφορες αθλητικές και όχι μόνο ιστοσελίδες αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες μήπως και αναγνωρίσει κάποιος όταν τις δει μερικούς οπαδούς και να πάει να τους ρουφιανέψει. Σε εσάς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πολύ απλό, αφού τόσο σας πειράζει το θέμα μην δημοσιεύσετε ποτέ ξανά φωτογραφίες από τις κερκίδες που δημιουργούν αυτά τα «βίαια επεισόδια». Αλλά δεν θα το κάνετε γιατί πολύ απλά αυτά σας δίνουν τα περισσότερα clicks και views στη σελίδα σας όσο και αν θέλετε να μην το παραδεχτείτε.

Δείτε το βίντεο και ακούστε στην αρχή του την περιγραφή του Σάββα Κοσιάρη