Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πάτησε χορτάρι στο Μαυροβούνιο η Φολγκόρε (Pics)

Πάτησε χορτάρι στο Μαυροβούνιο η Φολγκόρε (Pics)


Αύριο, Πέμπτη, βγαίνει ο αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ‘β γύρο του Europa League που θα είναι ένας εκ τω Μπουντούτσνοστ και Φολγκόρε. Η πρώτη έχει το προβάδισμα το οποίο πήρε στον πρώτο αγώνα νικώντας με 2-1 εκτός έδρας και πλέον μέσα στη χώρα της καλείτε να κλείσει την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση ολοκληρώνοντας αυτό που άρχισε πριν μια εβδομάδα.

Η Φολγκόρε έφτασε χθες στο Μαυροβούνιο και Η Φολγκόρε έφτασε στο Μαυροβούνιο και έκανε ένα πρώτο ξεμούδιασμα, με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Μπουντούτσνοστ. Η ομάδα από το Σαν Μαρίνο πάτησε χορτάρι και προπονήθηκε χαλαρά, πριν την αποψινή πιο δυνατή προπόνηση που θα πραγματοποιήσει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Η Φολγκόρε είναι μια ερασιτεχνική ομάδα, κάτι που όμως δεν φαίνεται να βγαίνει από τις δραστηριότητες της αφού όπως τόνισε ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ και θα συμφωνήσουμε μαζί του είναι πως στην Φολγκόρε λειτουργούν πιο επαγγελματικά από πολλές άλλες ομάδες.

Η ομάδα από το Σαν Μαρίνο δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει βόλτα στην Ποντγκόριτσα και να πάρει μια γεύση της ζωής στη συγκεκριμένη πόλη.