Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι πρωτιές του Ποτέ

Οι πρωτιές του Ποτέ

pod-agianapa-166-pote-goal


Τα στατιστικά στοιχεία της ομάδας σε κείμενο του Γραφείου Τύπου.

Την πρωτιά σε σημαντικές κατηγορίες απολαμβάνει ο επιθετικός της ομάδας μας, Μίκαελ Ποτέ, μετά και την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής επιθετικός από το Μπενίν είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και του πρωταθλήματος, ενώ όσο αφορά το δικό μας ρόστερ, είναι πρώτος σε συμμετοχές, σε λεπτά συμμετοχής, αλλά και σε συμμετοχές στο βασικό σχήμα.

Μετά το γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Οικονομίδης, το οποίο ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έγινε ο πέμπτος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που σκοράρει στο πρωτάθλημα. Πέραν από τον Μίκαελ Ποτέ, που πέτυχε εννέα τέρματα, άλλοι τέσσερις παίκτες “είδαν” δίχτυα από μία φορά, οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Άντραζ Κιρμ, Γκαουσού Φοφανά και Γιώργος Οικονομίδης.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Μίκαελ Ποτέ (1152”), τον οποίο ακολουθούν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (1080”), Άντονι Σκαραμοτσίνο (900”), Ρενάτο Μαργκάσα (900”), Νούνο Ασίς (839”), Γκαουσού Φοφανά (727”), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (650”) και Χοσέ Μορέιρα (646”).

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος είναι ο Μίκαελ Ποτέ (13), από μία συμμετοχή λιγότερη έχουν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (12), Ρενάτο Μαργκάσα (12) και Γκαουσού Φοφανά, τους οποίους ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (11), Άντονι Σκαραμοτσίνο (10), Άλεξ Ρούμπιο (10) και Ρομπέρτο Γκαρσία (10).

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε όλους τους αγώνες ως βασικός είναι ο Μίκαελ Ποτέ (13), ενώ στη σχετική λίστα ακολουθούν κατά σειρά οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (12), Ρενάτο Μαργκάσα (10), Άντονι Σκαραμοτσίνο (10), Νούνο Ασίς (10), Χοσέ Μορέιρα (8) και Άντραζ Κιρμ (8).

Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικοί έχουν χρησιμοποιηθεί οι Άλεξ Ρούμπιο (7) και Ονησίφορος Ρουσιάς (7), τους οποίους ακολουθούν οι Ρομπέρτο Γκαρσία (6), Γκαουσού Φοφανά (5) και Σότα Γκριγκαλασβίλι (5).

Δεν διαφοροποιήθηκε ο πίνακας με τις ασίστ, μετά και το παιχνίδι με την Ανόρθωση, με τον Σότα Γκριγκαλασβίλι να παραμένει πρώτος (3), τον Κριστοβάο Ράμος να τον ακολουθεί (2) και στη συνέχεια τους Ρενάτο Μαργκάσα (1), Ρομπέρτο Γκαρσία (1) και Άντραζ Κιρμ (1).

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρίσκονται στο όριο των κιτρίνων καρτών, καθώς οι Γιώργος Οικονομίδης, Νούνο Ασίς, Ρενάτο Μαργκάσα και Σερτζίνιο έχουν δεχτεί από τρεις.