Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Εμπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Ατάντα

Εμπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Ατάντα

1-pod-ethnikos57


Ενώπιον ενός απρόσμενου σκηνικού βρέθηκαν μέλη του προσωπικού του Σωματείου μας, όταν αποχωρούσαν από το “Δασάκι” της Άχνας, μετά την ήττα της ομάδας μας με 1-0 από τον Εθνικό, στον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Στον χώρο στάθμευσης του σταδίου, βρισκόταν ο Γκανίου Ατάντα, μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές του Εθνικού, οι οποίοι συζητούσαν.

Μόλις ο Γκανίου Ατάντα διέκρινε τα μέλη του προσωπικού του Σωματείου μας κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και με ύφος γεμάτο εμπάθεια και… μίσος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τα λόγια και τον τόνο της φωνής του, τους έδωσε να καταλάβουν πόσο απόλαυσε το γεγονός ότι σκόραρε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ τους ανέφερε και πόσο πολύ περιμένει το δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ, για να πάρει ξανά “εκδίκηση” από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ποδοσφαιριστής ένιωθε έντονα απογοητευμένος που αποχώρησε από την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και θεωρεί πως με το να βγάζει εμπάθεια και μίσος θα “εκδικηθεί” την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία του συμπεριφέρθηκε με ανθρωπιά και σεβασμό. Το μόνο “κακό” που του είχε κάνει η ομάδα μας, ήταν το γεγονός ότι είχε τεθεί εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

Γιατί το αναφέρουμε αυτό;

Απλά για να γνωρίζει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πώς ο Γκανίου Ατάντα νιώθει για την ομάδα του.

Για να γνωρίζει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως εάν ο ποδοσφαιριστής προσπαθήσει να δείξει ότι σέβεται την ομάδα μας, απλά θα το κάνει για… τα μάτια του κόσμου.

Διότι μέσα του θέλει σαν τρελός να κερδίσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι έτσι θα νιώθει πως την έχει εκδικηθεί που τον έθεσε εκτός πλάνων το καλοκαίρι.

Τέλος, το λέμε αυτό για να πάει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνειδητοποιημένος στο γήπεδο. Να αναμένει από τους παίκτες του Εθνικού και τον Γκανίου Ατάντα, πως θα βγάλουν στο γήπεδο υπέρμετρο πάθος, που πολλές φορές θα ξεπερνά τα όρια της αθλητοπρέπειας.

Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε. Και θα το κερδίσουμε μόνο εάν στο γήπεδο πάμε όλοι μας απόλυτα συνειδητοποιημένοι, για το τι θα αντιμετωπίσουμε. ​