Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Θα “βγάλουν” τα λαρύγγια τους στο πέταλο για να έρθει η πρόκριση…

Θα “βγάλουν” τα λαρύγγια τους στο πέταλο για να έρθει η πρόκριση…

GATE9-BATUMI (2)


Μαζικά θα ξεκινήσουν οι οργανωμένοι από τη Λεμεσό και την Πάφο, έχοντας ως προορισμό το βόρειο πέταλο. Με αυτοκίνητα, με λεωφορεία και με κάθε μεταφορικό μέσω που υπάρχει θα πάνε το βράδυ της Πέμπτης οι Ομονοιάτες στο ΓΣΠ.

Όλοι στη ΘΥΡΑ 9 είναι προετοιμασμένοι για να βγάλουν τα λαρύγγια τους στο πέταλο έτσι ώστε να σπρώξουν με τη φωνή τους την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρόκριση. Αποφασισμένοι πρέπει να είναι όλοι οι οπαδοί της βασίλισσας που θα βρίσκονται στις κερκίδες του σταδίου και καλούνται να συμμετέχουν και αυτοί στα συνθήματα ακολουθώντας το πέταλο.

Η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσού ενημερώνει τα μέλη της:

«ΛΕΜΕΣΙΑΝΕ ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ,

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΥ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 16:30, ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΓΣΠ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ !

ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ».

Ενημέρωση από τη ΘΥΡΑ 9 Πάφου στα μέλη της:

«ΘA YΠAPXEI ΛEΩΦOPEIO AΠO TON ΣYNΔEΣMO ΓIA TO ΓHΠEΔO. YΠAPXEI ΠAKETO 20 EYPΩ MAZI ME TO MAΘHTIKO EIΣITHPIO AΓΩNA. MONO TO ΛEΩΦOPEIO H TIMH EINAI 10 EYPΩ. YΠAPXOYN ΠEPIOPIΣMENEΣ ΘEΣEIΣ ΓIAYTO OΣOI ENΔIAΦEPONTE EΛATE AΠOΨE ΣTIΣ 8:30 ΣTO ΣYNΔEΣMO NA ΣYMΠΛHPΩΣOYME THN ΛIΣTA ΘEΣEΩN.

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ».