Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σοβαρότητα μηδέν…

Σοβαρότητα μηδέν…

anakoinosi-logo


Μας λυπεί πραγματικά που το λέμε, αλλά τελικά παίρνουμε ότι αξίζουμε. Ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κάνει αυτή τη πολύ σημαντική μεταγραφή, κάποιοι προτιμούν να ξεκατινιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να δακτυλοδείχνουν και άλλοι τους αναπαράγουν κιόλας λες κι αυτό έχει σημασία. Που ζείτε ρε; Αντιλαμβάνεστε πως ο κόσμος κάθετε σε αναμμένα κάρβουνα;

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ γύρω από την ΟΜΟΝΟΙΑ και αντιληφθείτε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αποφασίστε αν γουστάρετε περισσότερο τα πανηγύρια ή την ουσία. Γιατί η εικόνα μας ακριβώς για τα πανηγύρια είναι. Δεν μας νοιάζουν τα προσωπικά κανενός, ούτε έχουν οποιαδήποτε σημασία αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι να βρεθεί ο τρόπος να βάλει πράσινα ο Χριστοφή και όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα βοηθήσουν. Ούτε προσωπικές δικαιώσεις μας νοιάζουν ούτε αποθέωσεις. Ήμαρτον όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να εκνευρίζουν το κόσμο.

Και κάτι τελευταίο σχετικό άσχετο. Επιτέλους ελέγξτε αυτό το γαϊτανάκι με το τύπο. Έχει χαθεί κάθε μέτρο και το μόνο που γίνεται είναι να σπάζουν τα νεύρα του μέσου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Η κατάσταση έχει γίνει έκρυθμη.