Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ποιοι ανάγιωσαν τούτα τα παιδιά;

Ποιοι ανάγιωσαν τούτα τα παιδιά;

poreia-thyras9-grafia-akel (11)


Οι χθεσινές συγκλονιστικές εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα έλεγα ότι «τράβηξαν» περισσότερο την κοινή γνώμη, παρά ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ερμή (συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα της Λάρνακας, επειδή βάζουν γυαλιά σε πολλούς με τα «πράγματα» που κάνουν φέτος).

Γράφει ο Πόλυς Χαραλάμπους / Themasports.com

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι οι Θυραεννιώτες θα το τραβούσαν τόσο μακριά το σχοινί. Ότι θα έφταναν στο σημείο να πάνε έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ για να διαδηλώσουν και να ζητήσουν «κοσμογονικές» αλλαγές στην αγαπημένη τους ομάδα.

«Σοκαρίστηκα» και χθες το μεσημέρι, όταν διάβασα το ανακοινωθέν-απάντηση του ΑΚΕΛ, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία της πορείας από τη Θύρα 9. Καμία φορά διερωτάσαι, πως σκέφτονται μερικοί άνθρωποι που «διευθύνουν» κάποιους οργανισμούς. Στην προκειμένη περίπτωση ένα πολιτικό κόμμα, του μεγέθους του ΑΚΕΛ.

Διαβάσατε τι έγραψαν οι άνθρωποι; Δείτε το ξανά για να το εμπεδώσετε: «Η επαναλαμβανόμενη τον τελευταίο καιρό απόπειρα της ηγεσίας της «Θύρας 9» να στοχοποιήσει και να πλήξει το ΑΚΕΛ για ζητήματα που καμία σχέση ή εμπλοκή έχει το κόμμα, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα υποκινούμενων ενεργειών από γνωστούς κύκλους που έχουν υπόγεια, ιδιοτελή και σκοτεινά κίνητρα». 

Ολόκληρη η κοινή γνώμη (όχι μόνο η ποδοσφαιρική) διερωτάται από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το ανακοινωθέν του ΑΚΕΛ, ποιοι είναι τελικά οι κύκλοι που «κουρδίζουν» την ηγετική ομάδα της Θύρας 9. Είναι από Αμερική, από Αυστραλία, από τον Αραβικό κόλπο, από την Ελλάδα ή εδώ πιο κοντά; Κάπου στη Λευκωσία…

Επιτρέψτε μου να θέσω μόνο ένα ερώτημα προς τον συγγραφέα της ανακοίνωσης, αλλά και προς την ηγεσία του ΑΚΕΛ που επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης. Τα παιδιά που βρίσκονται στην ηγεσία της Θύρα 9, όπως και τους άλλους 500-600 που συμμετείχαν στην ψεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, ποιοι τους ανάγιωσαν;

Υ.Γ. Βάσει της πληροφόρησης που έλαβα, κατά την ψεσινή εκδήλωση αποφεύχθηκαν τα παρατράγουδα. Τελικά φαίνεται ότι έπιασαν τόπο οι εντολές των «γνωστών κύκλων» και οι Θυραεννιώτες κινήθηκαν σε σωστά πλαίσια. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχαναν και το δίκαιο τους.