Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Παρέλαβε νέο φάκελο για στημένο παιχνίδι η ΚΟΠ

Παρέλαβε νέο φάκελο για στημένο παιχνίδι η ΚΟΠ

 


Ο… ταχυδρόμος από την ΟΥΕΦΑ ήρθε πάλι στην Κύπρο για να παραδώσει φάκελο στην ΚΟΠ. Μπορεί το Σαββατοκύριακο που πέρασε να μην διεξήχθησαν αγώνες Α’ Κατηγορίας, όμως στην Β’ είχαμε δράση και μάλιστα ένα παιχνίδι ήταν στημένο. Η αναμέτρηση Οθέλλος Αθηαίνου-Εθνικός Άσσιας ολοκληρώθηκε με νικήτρια την πρώτη, αυτό που ήθελαν άλλωστε αυτοί που έπαιξαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η UEFA απέστειλε στην ΚΟΠ φάκελο με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μεταξύ του Οθέλλου Αθηαίνου και του Εθνικού Άσσιας. Όπως σημειώνει η UEFA, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του αγώνα χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος, η έντονη στοιχηματική δραστηριότητα που υπήρχε μετά την έναρξη του αγώνα, έδειχνε ότι οι στοιχηματιστές είχαν πρότερη γνώση ότι ο Οθέλλος θα κέρδιζε τον αγώνα. Να θυμίσουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν 2-0 για τον Οθέλλο.

Ο φάκελος θα σταλεί στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ για αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει.