Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τράττο άντε δώσε του απάντηση τώρα…

Τράττο άντε δώσε του απάντηση τώρα…


Το κείμενο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Δόξα, το ξεκαθαρίζουμε πριν αναφερθούμε στο θέμα που θα διαβάσετε πιο κάτω. Στο 42ο λεπτό ο Μπα, παίκτης των φιλοξενούμενων, έκανε δολοφονικό τάκλιν στον Ανδρέα Παναγιώτου και δέχθηκε απλώς κίτρινη κάρτα. Ο Λεόντιος Τράττος αντί να αποβάλει τον παίκτη της Δόξας τον κράτησε στον αγωνιστικό χώρο, την ίδια ώρα που ο Φιλιώτης τραυματίστηκε και έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγώνα.

Μια μέρα μετά τον τραυματισμό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, με ανάρτηση του αναρωτιέται, πως το μαρκάρισμα αυτό δεν επέφερε αποβολή. Άντε να του απαντήσεις τώρα κύριε Τράττο… Φυσικά και κόκκινη να έδινε θα μας πείτε, ο μικρός πάλι τραυματίας θα ήταν, αλλά αν είναι δυνατόν για τέτοια φάουλ να δίνεται απλώς κίτρινη κάρτα.

Δείτε ξανά τη φάση με το σκληρό φάουλ:

Η ανάρτηση του Φιλιώτη:

Το μήνυμα της Γεωργίας Σολέα, συντρόφου του Ανδρέα, να παραμείνει δυνατός. Ο Φιλιώτης φάνηκε αρκετά άτυχος μέχρι τώρα στην καριέρα του, αφού πέρασε κι άλλους σοβαρούς τραυματισμούς και ελπίζουμε αυτός να είναι ο τελευταίος.