Home TOP NEWS Match Report: Άλλη μία νίκη πάνω στον «αιώνιο» και στην Ευρώπη με...

Match Report: Άλλη μία νίκη πάνω στον «αιώνιο» και στην Ευρώπη με το σπαθί της!


Με νίκη πάνω στον «αιώνιο», την τρίτη της φετινή, κλείδωσε την Ευρώπη η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε. Η νίκη μας με 1-0 ήρθε με γκολ του Σίμιτς στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε άψογα, παρά τις περιορισμένες επιλογές της.

Ένα ματς με λίγες φάσεις και την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάνει στην επιτυχία μετά το εξαιρετικό της δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο κράτησε μακριά από την περιοχή της, τον απείλησε σε κάποιες στιγμές κυρίως στο β’ μέρος και τον λύγισε με ένα ωραίο γκολ.

Την πρώτη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι. Κράτησε λίγο παραπάνω τη μπάλα το Αποέλ ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε τις αντεπιθέσεις και κάποιες μακρινές μπαλιές για να επιτεθεί. Μετά το 10λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να πατάει λίγο καλύτερα στο παιχνίδι, κράτησε κι αυτή μπάλα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι. Ήταν πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ που κέρδισε τα κόρνερ και που έβγαλε κι αυτή επιθετικότητα ενώ περιόρισε τον αντίπαλο της.

Μετά το 25ο λεπτό το Αποέλ πήρε πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε τρομερή ευκαιρία για να ανοιξει το σκορ, διπλή με τον Κβιλιτάια. Συνέχισε να έχει την κατοχή το Αποέλ δεν μπορούσε όμως να πλησιάσει την περιοχή μας και να γίνει ιδιαίτερα απειλητικό σε ένα ημίχρονο μέτριο σε γενικές γραμμές, χωρίς φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την σπουδαιότερη στιγμή.

Μπήκε πιο καλά στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ και έφτιαξε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Το παιχνίδι κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο μέρος, με την υπεροχή να εναλλάσσεται.

Ένα λάθος στην άμυνα του Αποέλ χρειαζόταν για να σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σίμιτς ύστερα από πλασέ του Σεμέδο και ριμπάουντ στην απόκρουση του Μπέλετς.

Μετά το γκολ μας κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας κρατώντας τη μπάλα και δείχναμε ότι εμείς θέλαμε το δεύτερο γκολ.

Α Ημίχρονο

Η πρώτη προϋπόθεση στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Αλιούμ να μπαίνει πλάγια στη περιοχή, περίμεναν Σεμέδο και Κακουλλής όμως η πάσα του δεν ήταν καλή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως ήταν για το Αποέλ όταν ο Κβιλιτάια πήρε μακρινή μπαλιά, ξεπέρασε τον Κουλιμπαλί, πήγε πλάγια έδωσε πίσω στον Εφραίμ που σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει άουτ στο 7ο λεπτό.

Μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή μας το Αποέλ με τον Κβιλιτάια, έδωσε έξω στον Σαρφό που σούταρε όμως έπεσαν πάνω του τρεις παίκτες μας, κόντραρε η μπάλα και προ του Κβιλιτάια στον οποίο πήγε η μπάλα, έκανε παρέμβαση ο Κουλιμπαλί.

Στο 29ο λεπτό έχασε εκπληκτική ευκαιρία ο Κβιλιτάια. Ύστερα από προσωπική ενέργεια του Νταγκαλά από αριστερά, έκανε γύρισμα, ο Ουζόχο άγγιξε τη μπάλα η οποία πήγε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Κβιλιτάια μόνος με το τέρματελείωσε στο δοκάρι και στην επαναφορά έκανε δεύτερη προσπάθεια με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Σουτ του Κούσουλου στις καθυστερήσεις έφυγε ψηλά.

Β Ημίχρονο

Στο 47ο λεπτό ο Χαμάς σέντραρε από αριστερά, ο Κακουλλής δεν πρόλαβε μπροστά στο τέρμα να αγγίξει τη μπάλα κάνοντας την προβολή.

Πολύ καλή ευκαιρία έχασε στο 50ο λεπτό ο Σεμέδο. Μπήκε από αριστερά στη περιοχή, πλάσαρε για να αποκρούσει ο Μπέλετς, η μπάλα ήρθε ξανά προς το μέρος του και έκανε άστοχο τελείωμα εκτός ισορροπίας.

Στο 55ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ ο Εφραίμ από δεξιά, η μπάλα έγγιξε στον Κοσταντίνοφ, πήγε προς την εστία αδύναμα με τον Ουζόχο να αποκρούει εύκολα.

Ένα σουτ του Εφραίμ στο 61ο λεπτό απέκρουσε εύκολα ο Ουζόχο.

Στο 62ο λεπτό ο Κακουλλής έδωσε τη θέση του στον Στεπίνσκι.

Στο 69ο λεπτό έγινε λάθος στην άμυνα του Αποέλ, έκλεψε ο Σεμέδο ο οποίος ανέβηκε μέχρι το ύψος της περιοχής έκανε πλασε το οποίο απέκρουσε ο Μπέλετς και στην επαναφορά ο Σίμιτς σκόραρε για να ανοίξει το σκορ. 

Ένα σουτ του Δώνη στο 75ο λεπτό έξω από τη περιοχή έφυγε ψηλά.

Ευκαιρία καλή έχασε ο Αλιούμ ύστερα από αντεπίθεση, έδωσε στην περιοχή ο Σεμέδο, γύρισε με πλάτη ο Αλιούμ που σούταρε άστοχα.

Στο 86ο λεπτό ο Σίμιτς έδωσε τη θέση του στον Μπασιρού

Στο 88ο λεπτό συνδυάστηκαν Σεμέδο και Στεπίνσκι, έκανε σουτ ο Σεμέδο άστοχο έξω από τη περιοχή.

Στις καθυστερήσεις ο Κασάμα μπήκε στη θέση του Χαραλάμποθυς.