Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νικ: “Κάποια σωματεία δεν θα αντέξουν”

Νικ: “Κάποια σωματεία δεν θα αντέξουν”

uefa


Με την Αθλητική Ένωση Πάφου να κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία για την υποβολή των φακέλλων για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Μέχρι τις 14:00 λήγει η διορία της ΚΟΠ.

Η ομάδα μας ως γνωστό εξασφάλισε ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ και οι πράσινοι παράγοντες εκτιμούν πως αυτό το ποσό αρκεί για να τελειώσει θετικά το θέμα με τα κριτήρια του Σεπτεμβρίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας αντιμετωπίζει ξανά η ομάδα της Πάφου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Γιάννη Τοπαλίδη κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών.

Ο επικεφαλής της επιτροπής κριτηρίων ΟΥΕΦΑ κ. Νικ Νικολάου, μίλησε νωρίτερα στο ΣΠΟΡ FM:

“Τα χρέη είναι πολλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, φτάνουν περίπου τα 60 εκατομμύρια την στιγμή που τα έσοδα είναι 25 εκατομμύρια. Οι προϋπολογισμοί έχουν μειωθεί αλλά όχι τόσο και γι’ αυτό λέμε ότι κάποια σωματεία δεν θα αντέξουν. Εμείς αφαιρούμε βαθμούς και τις τελευταίες 2-3 φορές έχουμε τιμωρήσει σωματεία. Η Πέγεια έχει υποβιβαστεί μετά από εντολή της ΦΙΦΑ για συγκεκριμένες υποθέσεις. Κάποια σωματεία έχουν πολλές υποθέσεις στην ΦΙΦΑ και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε περίπτωση που θα είναι εναντίον τους οι υποθέσεις που θα εκδικαστούν”.